Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolatotokban mennyi idő után került szóba a házasság?
Akár olyan vonatkozásban, hogy szeretnétek megnősülni/férjhez menni, akár olyan vonatkozásban, hogy soha nem szeretnétek esküvőt.
Mi 1 éve vagyunk együtt, a gyerek téma szóba került, mivel páromnak van 2 gyereke az előző kapcsolatából. A házasságról azonban nem beszélt. Konkrétan rákérdeztem, hogy akar-e házasságot egyáltalán, erre kiakadt hogy egy férfitól hogyan lehet ilyet kérdezni...
Én annyit tudok, hogy szeretnék és még azelőtt, hogy terhes lennék. Nem szeretném, hogy azért "kelljen" elvenni, mert jön a gyerek... 27/N
Hát mi nagyon fiatalon ismerkedtünk meg, még gimnazista voltam. Egy pár hónap után felhozódott hogy szeretnék majd esküvőt meg gyereket egyszer, ő meg mondta, hogy nem igazán esküvő párti.
Azóta eltelt 5 év és ő hozta fel, hogy szeretne esküvőt és hogy s mint lehetne a lánykérés.
Első randin mondta, hogy nála azon múlik, hogy mennyire lesz komoly a kapcsolat, hogy mennyire jó a szex. Mondtam, ha ezen múlik, el fog venni feleségül. Jót röhögött. 5 hónappal később megkérte a kezemet. Rá egy évre esküvő.
Ha így vesszük, akkor ezzel indítunk. :)
KB. 2 hónap után megmondtam neki, hogy én szeretnék házasságot, gyereket pedig csak azután. Mégpedig záros határidőn belül, ami számomra azt jelenti, hogy 1-1.5 év után szeretnék lánykérést, rá egy évre esküvő, aztán gyerek. 29 vagyok, a párom 37. Nem szeretnék 3-5-8 évet várni arra, hogy eldöntse mit akar. Ez fiatalabb korban okés, de már elég "nagyok" vagyunk, van elég tapasztalatunk a kapcsolatok téren, én a magam részéről 1 év után el tudom dönteni, hogy akarok-e többet vagy sem. És ezt várom tőle is.
Szerintem aki 30 éves kora fölött, több párkapcsolattal a háta mögött max 2 év alatt nem tud dönteni, az igazából nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!