Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik már egyszer elváltak, utána újra házasodtak?
Még nem vetted észre, hány és hány ember ismét megházasodott körülötted?
Van, aki megbánta (lásd az 1. válaszolót) és van, aki örül.
Első feleségemmel három hónapig voltunk együtt. A másodikkal harminc éve. Közben felneveltünk két gyereket.
Az első házasságomnak annyi haszna volt, hogy ugyanazokat a hibákat nem ismételtem meg a másodikban. Talán az első feleségem sem. Ő is újraházasodott, és náluk is született gyerek.
Hát, én nagyon nagy valószínűség szerint soha nem házasodnék újra. Én egy életre terveztem vele, de ő megalázott, titkos szeretőt tartott, aztán vége lett. Azóta párkapcsolatra se nagyon vágyom, nem hogy házasságra.
F
Van, aki mas hibajabol is kepes tanulni, van, aki csak a sajatjabol, es van, aki meg abbol sem.
Teljesen biztos vagyok benne, hogy - plane a jelenlegi torvenyek mellett - nem fogok meghazasodni. De van, aki az elso hazassagabol tanult, es utana mar nem hajlando, es van, aki ujra is hazasodik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!