Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tartsam távol az anyósom a házasságomtól?
Mi szó szerint erre mentünk rá. Itt te nem tehetsz semmit. A férjednek kell meghúznia a határt, ameddig anyuka elmehet. Mivel erre nem hajlandó, mert nem akar konfrontálódni, emiatt a te kezedbe kerül át a határ megszabása, ami már rég rossz, mert konfliktusokat generál közted és a családja közt, illetve közted és a férjed közt. Ha gyereketek lesz, ez csak még rosszabb lesz. A szerelem ki fog benned hűlni, mert egy anyámasszony katonájába nem tudsz szerelmes lenni.
A mi életünk ráment erre és semmit se tehettem ellene. Csak a férjem tehetett volna, de neki fontosabb volt az anyja. Úgyhogy úgy döntöttem, akkor du.gja meg az anyukáját, ha már őt választotta és őérte bír csak kiállni.
A pároddal kéne beszélni. Elmondani az észrevételeket. Hogy ez így nem normális és szeretnél szabad teret. Vagy messzebb költözni. Ez nem tudom mennyire opció. Mindenképp a párod kell ehhez és ha ő nen hajlandó elgondolkodni rajta és változtatni azt sajnos szerintem nem érdemes folytatni. Mert ez tényleg a gyereknél elviekben felerősödik és sokkal nehezebb lesz bármit is megbeszélni
Neked egy társ kell, aki ebben is melletted van. Ha nem az, akkor hogy várhatnád el, hogy majd a gyereknevelésben stb. társ legyen? Mikor az anyjáról sem tud leszakadni, mert nem tud nemet mondani? Ezek nem könnyű dolgok de ha ebben a párod nem áll a sarkára szerintem az egy nagy intőjel. Én biztos nem maradnék ilyen "férfival" együtt.
*intő jel
*férfivel
bocs a hibákért, elírtam.
Ha gyereketek lesz, snyósod abba is bele fog szólni. És még csak el sem tilthatod tőle, mert joga van látni. A gyerek életében nagyon sok alapvető döntésre van szükség. A fejed felett fogja eldönteni a férjed és az anyja, hogy mi hogy lesz, hogy mi a jó, a helyes. Te csak mellékszereplő leszel.
Ebből te csak vesztesen kerülhetsz ki. Anyósod erős akaratú, a fia gyenge. Ez a felállás, ők ebben éltek, és ez jellem kérdése, tehát nem fog változni. Akkor sem, ha százszor megbeszéled vele.. Mert csak az első találkozásukig tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!