Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazságos ez egy házasságban?
Nem értem, hogy miért kell sajnálni a pénzt a másiktól, főleg amikor már házasságban is vannak.
Ez csak pénz, nem valami pótolhatatlan dolog.
#31-es, fordítva is működik:
Nem értem, minek kell pénzsóvárnak lenni, amikor a férje így is eltartja, cserébe csak napi 2 órára kell felemelni a s...ét a kanapéról, amíg az ember dolgozik.
És mégis követelezőik, pedig ez csak pénz...
Amúgy tény, hogy a #27-es jogilag leírta a dolgot, de erkölcsileg még lehet tiltakozni :)
Egyáltalán csodálom, hogy van olyan férfi, aki (szerződés nélkül) mer házasodni. Minél idősebb vagyok, annál inkább úgy tűnik, hogy az egész házasságosdit a nők találták ki. A férfi jogilag csak veszíthet vele. Az pedig külön szívás, hogy már bizonyos együttélés után is van valami ilyesmi, hogy a nő igényt tarthat arra, amihez sose volt semmi köze, emiatt már ott sincs biztonságban az ember.
Durva, hogy a mostani jogrendszer szerint a férfinak X időközönként kukázni kell a nőket, különben kisemmizik. Kinek jó ez?!
"Valahogy az esetek túlnyomó részében nem a férfi szokta a munkáját elveszíteni"
Na ne mondd! A statisztika szerint közel azonos mértékű.
Azt írod, hogy szólsz és van.
Persze, rossz érzés, hogy nem csak úgy elmész, és megveszed.
Jelenleg nekem van munkám, a férjem munkanélküli lett. Jön a fizum, utalom a kajapénzt, ha ebből venne magára valamit, akkor vesz. A munka és a gyerekeink felügyelete miatt(én vagyok a gonosz tanár néni) most ő szó nélkül viszi a háztartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!