Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségeket is hanyagolják?
A kérdést már egy ideje ki akartam írni. Azt látom hogy a férjek panaszkodnak általában arra, hogy el vannak hanyagolva, vagy egyáltalán nincs szex a házasságukban. A feleségek is vannak ilyen helyzetben, vagy ez annyira nem jellemző, vagy a szex mint fegyver az ő kezükben van?
Mit csinálnak abban a helyzetben, ha nem tudnak vagy akarnak elválni, de szex sincs? Arról már regék szólnak, hogy a férfiak félrelépnek, na de nők mit csinálnak? Itt csak azt lehet olvasni, hogy minden rossz forrása a férfi, és a nők az érzelmek menték élnek, egyenesek, gerincesek. Tehát akkor szenvednek, vagy megfelelő a helyzet?
Szerintem ez a hanyagolás inkább akkor jelenik meg, mikor jön a baba és az asszony totálisan bele van buzulva a gyerekébe olyan szinten, hogy egy estére nem lehet nélküle hagyni.
Nálunk amúgy nincs ilyen probléma, de mi kapcsolatban akartunk lenni és nem valakit akartunk dugásra meg osztozni a rezsin, aztán minden megy tovább, mintha szinglik lennénk, szóval nem okoz gondot egymással törődni. Irtózva futok azoktól az emberektől, akik a fene nagy me-timeal meg személyes térrel meg magánélettel jönnek a kapcsolatban. Erre nem tudok építkezni.
Én nem általánosságban kérdeztem, hanem személyes véleményeket, tapasztalatokat kértem.
A szeretetet hogyan lehet összhangba hozni azzal, hogy csak azért van szex, mert te erőlteted? Én is sok helyről hallottam már, hogy az egyik fél csak erőlteti a dolgot, de ő is tudja hogy a másiknak ez csak kényszer. Ilyenkor a másik fél nem érzi azt, hogy lépnie kellene így vagy úgy? A szeretet nem csak a meglévő anyagi vagy kapcsolati biztonságot jelenti? Oké, én elfogadom hogy ez sokszor sokkal fontosabb mint a jó és mennyiségi szex. Viszont nem merül fel néha az, hogy az élet elmegy mellettetek, és valójában csak egy erőltetett maszatolás maradt mint szex, amit valójában egyik fél sem élvez?
Jó, a nők kb utolsó helyre rakják a szexet párválasztáskor.
Sokkal fontosabb, hogy mennyire megbízható, családcentrikus, van e kiépített egzisztencia stb.
Aztán persze el lehet lenni így egy darabig, de idővel jön a gond.
A nő már egyáltalán nem akar szexelni, mert eddig se élvezte, de muszáj volt, viszont most már van gyerek, szal már nem kötelező.
Sőt, épp itt az ideje a szeretőnek.
Nálunk én vagyok a nő, és a gyerek születése után változott meg férjem. Én keltem a babához, én voltam vele napközben, és ő fáradt el😁
Én akartam szexelni, én takarítottam, mostam, főztem, de ő fáradt bele. Próbáltam menteni, de sosem mondta el, h mi a baj. Rajottem magamtól, engem unt meg. Válok tőle, de sosem csaltam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!