Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem fura házassagban 28 év korkulonbseg?
Figyelt kérdés
Nő 52 a férfi 80. És kb 10-15 éve házasok.2020. ápr. 8. 22:46
12/18 A kérdező kommentje:
Kb. 2005ben hazasodhattak össze, akkor volt a nő 37, ferfi 65. És a nőnek volt egy 4 eves kisfia, balkézről
2020. ápr. 9. 10:38
13/18 anonim válasza:
Igen, az, bár még mindig jobb így, hogy a nő is középkorú volt, mikor osszehazasodtak, mintha tini, vagy huszonéves lett volna.
14/18 Ollókezű Edward válasza:
Én 33 éves vagyok, de 45 évnél idősebb pasit nem vállalnék be, nagyon max. 50 évest, ha nagyon jól néz ki, és jó állapotban van fizikailag. És ez még csak a kinézet/kondi. Tuti, hogy gold digger a nő.
15/18 anonim válasza:
Sokáig nem.
De, mondjuk, ha én 50 éves, még jól karbantartott nő lennék,
a férjem 78, akkor az már elég soknak tűnne.
Ugyanis ez fordítva működik.
A kezdetekben egy 48 éves férfi és egy 20 éves lány közötti
különbség nem látszik olyan nagynak.
Ahogy haladunk az időben, a nő még mindig fiatalos,
a férfi pedig megy bele szépen az aggastyán korba.
17/18 anonim válasza:
A sajat esetemben furcsa lenne...34 vagyok, szoval se egy 6 eves kislany se egy 62 eves mami nem johetne szoba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!