Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal? De mikor? Vagy létezik, hogy egy 40 éves férfinak elég 2-3 havonta 1 együttlèt?
Mostanában lett ilyen, már 2 hónapja nem volt közöttünk semmi. Keresem az okát, mert őt hiába faggatom nem mond semmit. Én pedig tanácstalan vagyok.
Nem jár sehova a munkahelyén kívül, félórás kocsiútra van, mindig időben itthon van.
Telefonját nem rejtegeti előlem, nem beszél senkivel, nem messengerezik. Semmi jelét nem látom megcsalásnak.
De érthetetlenül állok a helyzet előtt. Tegnap délután játszadozott velem, taperolt, fülembe súgta, hogy mi lesz, ha a gyerekek alszanak, zsongatott, aztán elfordult felőlem az àgyban és elaludt, próbáltam kezdeményezni, de csak hárított.
Na nem mintha az eddigi együttlétek olyan jóklettek volna, csak egy pózban, csak az ágyban, kb 2 perc. Az a lényeg, ő élvezze, én le vagyok ejtve. De legalább volt valami. Most még ennyi se. Ha rákérdezek, szerinte minden rendbe.
Mit gondoltok mi lehet az ok?
13# irja hogy az elején is kb 2 perc volt, és önző volt..magyaran sose volt jó
14# én nem értem ezt, szerintem 10 év után ott nem jo a szex ahol sose volt, vagy nem tudták sose megbeszélni az igényeket. A nő nem akar, mert mondjuk megunta hogy ra sose figyelnek, vagy fekszik mint egy fadarab, azt meg a ferj unja meg. De nem a 10 ev miatt hanem mert alapból nem működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!