Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordítva vagyok bekötve?
A napokban beszélgettem a feleségemmel, akivel már közel 20 éve vagyunk együtt. Egy ártatlan beszélgetésből kiindulva elgondolkodtatott egy-két dolog. Gyömbéres teát ivott de elég erősre sikeredett neki, én meg megjegyeztem neki, hogy legalább tüzes leszel! Erre azt mondta, hogy másik ember kell ehhez. Nem akartam rákérdezni, hogy neki kell ehhez más ember, vagy nekem kell másik nő aki tüzes.
Aztán beszélgettünk vagy 2 órát a párkapcsolatokról, mi a helyzet, mit gondol, érez stb. Szerinte nem fenntartható a szexuális érdeklődés hosszú távon, mert kiismeri a másikat az ember, és elmúlik a varázs. Munka, gyerek mellett meg kinek van erre már ideje meg energiája...
Érdekes, mert én 20 év múlva is simán időt és energiát nem spórolva ezen voltam, de észrevettem ezt az óriási passzivitást. Már ott tarunk, hogy viccelődni sem szabad olyannal, aminek szexuális tartalma van.
Ez a hozzáállás másoknál is fellelhető? Most konkrétan a hosszú kapcsolatban élők véleménye érdekel.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Legenda? És szerinted azok a nők akik csalják a férjüket, miért teszik ezt? Elárulom: mert élvezik a szexet és otthon már nem kapják meg, vagy nem eleget. Ne érts félre, én elítélem a megcsalást, csak szeretném veled megértetni, hogy mekkora butaságot mondasz.
Mi nők élvezzük a szexet, többnyire. Igaz, hogy nagyon sok nőnek nincs hüvelyi orgazmusa, de még nekik is lehet orgazmust okozni másképp, pl pont orális szexszel. Az, hogy te aszexuálisokat fogsz ki sorozatban valóban szerencsétlen helyzet, de ettől még nem minden nő ilyen.
Viszont valami nem lehet rendben veled, ha te csak ilyeneket vonzol be. Talán neked is zéró a szexuális kisugárzásod. Persze, most vágysz rá, mert nem kapod meg. De lehet hogy annyira szerencsétlen vagy, hogy nem tudod bennük felébreszteni a nőt. Hogy miért maradtak mégis melletted? Mert ugyanolyan alacsony az önértékelésük, mint neked.
Lehet, ebben nem kételkedem. Viszont a tapasztalataimat figyelembe véve, egyáltalán nem vagyok megelégedve magammal. Pontosan ezért lehetetlen küldetésnek érzem a jó szexet, biztos nincsenek meg hozzá az alapvető paramétereim és tulajdonságaim. Tehát ha egy nő még ha fel is kínálná magát, akkor sem hinnék neki, és a beégést elkerülendő hozzá sem nyúlnék.
Már minden oldalról megvizsgáltam a dolgot. Nem vagyok egy latinos, modell külsejú férfi, így a szexuális vonzerőm nulla. Nincs 20-25cm-es, alkar vastagságú farkam, így az ágyban sem tudok kimagaslót nyújtani. Orális szexet minden esetben megtagadták tőlem, így orális szex terén is egy nulla vagyok. Szóval ez a szex kérdés egy időben csak egy átok volt rám nézve, amióta elfogadtam hogy ilyen fogyatékosságokkal élek együtt, megnyugtatott.
Sőt, tiszta cikinek és égőnek éreztem azt is, amikor otthon havonta 1X próbálkoztam a feleségemnél. Teljesen kívülállónak érzem magam, pedig semmi gondom sincs az ismerkedéssel. A házasságom alatt legalább 10 nővel ismerkedtem meg, de lehet hogy volt az 15 is. Szex egyikből sem lett, pedig volt aki belém is szeretett. Mára már szinte sportot űzök abból, hogy mennyire egyszerű az ujjam köré csavarni egy nőt. Bárhol ismerkedem, sőt, késztetést érzek arra, hogy ha valaki megtetszik, megszólítsam. Működik a dolog? Működik. Ezzel szemben nulla, zéró a szexuális kisugárzásom, és eszméletlen gátlásokat ébresztenek bennem a nők. Kééééptelenségnek tartom ezek után is, hogy egy nő élvezze a szexet. Valamiért belemennek, de nincs ebben semmi, ami nekik jó lenne. Sőt, a szex rám nézve csak egy orbitális átverés.
Képzeld, az a nő aki belém szeretett, aki már a közös életét tervezte velem, az is simán elutasított. Fél év után. Csak kíváncsi voltam, hogy ha bepróbálkozom, mit szólna hozzá. Simán nemet mondott! Mint eddig még mindenki. :D
Viszont akkor miért állnak szóba velem? Az meg hogy a feleségem mellett ismerkedek, egyáltalán nem okoz problémát nekem. Valahol teljesen jogosnak érzem hogy ezt teszem. A miért nem válok el kérdésre meg az a válasz, hogy minek? Lenne értelme? Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!