Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon fordítva lennék bekötve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fordítva lennék bekötve a többi nőhöz képest?

Figyelt kérdés

A párom egy 130 kg os nagy darab maci én meg egy 61 kg-os csinosnak mondott nő de én teljesen átlagosnak látom magam. Nagyon érdekes volt az itteni felhasználókat olvasni hogy a nőknek leginkább a külső és a pénz számít. Nagyon -messze állok akkor a nők átlagától.

Párom egy könyvtárban dolgozik ott ismeretem meg tehát hazahoz 120 ezer ft -ot.

Nagyon eltagadott az a zavartság ami benne volt, rám nem mert nézni, teljesen megtetszett az az ártatlan aranyos mosolya.

Elkezdetünk beszélgetni a könyvekről, nagyon értelmes intelligens férfit láttam benne ahogy teljes lelkesedéssel beszélt a könyvekről mindjárt megfogott. Vissza vissza jártam a könyvtárba aztán egyszer elhívott randira, boldogan mentem vele el, kis félénksége miatt csókot nekem kellett kezdeményezni.

Meglepődtem amit mesélt a nőkről hogy a pénz és a külső számít nekik és hogy nem ért engem.

Kicsit furi ez számomra hogy tényleg annyira más lennék mint a nők átlaga?

2017. ápr. 14. 12:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
Népszavazást kezdeményezek, hogy tiltsák be a furi szót.
2017. ápr. 14. 12:46
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
Igen, nagyon más vagy, mint a csajok átlaga. :) De pozitív értelemben.
2017. ápr. 14. 12:47
 3/18 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell penzre menni, de azert nem art, ha akkor sem haltok ehen, amikor te esetleg GYEDre mesz vagy valamelyikotok elveszti az allasat vagy akarmi mas. Szerintem a legtobben inkabb ezt a fajta "alap" anyagi biztonsagot keresik.
2017. ápr. 14. 12:50
 4/18 anonim ***** válasza:
El se hiszlek.
2017. ápr. 14. 12:55
 5/18 anonim ***** válasza:
Az én barátom okos és művelt is, mellette jól in néz ki, keresett szakmát tanult, amivel jól is lehet keresni. Azért lennék pénzéhez és felszínes, mert vele vagyok? De most komolyan, ha ennyire boldog lennél nem ilyeneket gondolkoznál, nekem pl. én lesz.rom h ki kivel jár, hogy néz ki, mert nem érdekel, én boldog vagyk és kész
2017. ápr. 14. 12:55
 6/18 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot!
2017. ápr. 14. 12:57
 7/18 anonim ***** válasza:
83%
Nézd, amikor megismertem a páromat, ő is mesélt olyan lányokról, akiknek nem kellett a visszafogottsága meg a szerényebb anyagi helyzete miatt. Úgyhogy vannak ilyen csajok, de szerintem távolról sem olyan mértékben fordulnak elő, mint ahogy itt sokan elkesergik a bánatukat.
2017. ápr. 14. 13:02
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
120e Ft-ból nem igazán lesz ''családfenntartó'' ha eljön az ideje, és gyereket vállaltok. Vagy esetleg ő marad otthon majd vele? Én nem vagyok anyagias, de szeretek hosszú távra tervezni.
2017. ápr. 14. 13:03
 9/18 A kérdező kommentje:
5. Nem azt mondom ha sportos izmos vagy gazdag akkor is ugyanúgy vele lennék, nem erről van szó, hanem hogy azért vagyok fordítva bekötve hogy nem ezeket a tényezőket nézem
2017. ápr. 14. 13:04
 10/18 A kérdező kommentje:
8. Nekem van saját lakásom örököltem, én keresek 150 et. Legjobb barátnőm aki kolléganőm ugyanennyit keres párja szintén hasonló jövedelemmel rendelkezik, hivatalnok és házasok egy csodaszép kisfiúval és valahogy megélnek nem az utcán élnek....hae nekik sikerült....
2017. ápr. 14. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!