Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fordítva lennék bekötve a többi nőhöz képest?
A párom egy 130 kg os nagy darab maci én meg egy 61 kg-os csinosnak mondott nő de én teljesen átlagosnak látom magam. Nagyon érdekes volt az itteni felhasználókat olvasni hogy a nőknek leginkább a külső és a pénz számít. Nagyon -messze állok akkor a nők átlagától.
Párom egy könyvtárban dolgozik ott ismeretem meg tehát hazahoz 120 ezer ft -ot.
Nagyon eltagadott az a zavartság ami benne volt, rám nem mert nézni, teljesen megtetszett az az ártatlan aranyos mosolya.
Elkezdetünk beszélgetni a könyvekről, nagyon értelmes intelligens férfit láttam benne ahogy teljes lelkesedéssel beszélt a könyvekről mindjárt megfogott. Vissza vissza jártam a könyvtárba aztán egyszer elhívott randira, boldogan mentem vele el, kis félénksége miatt csókot nekem kellett kezdeményezni.
Meglepődtem amit mesélt a nőkről hogy a pénz és a külső számít nekik és hogy nem ért engem.
Kicsit furi ez számomra hogy tényleg annyira más lennék mint a nők átlaga?
"120e Ft-ból nem igazán lesz ''családfenntartó'' ha eljön az ideje, és gyereket vállaltok."
Nyilván tesztek félre erre az időszakra, amíg mindketten kerestek és erre készültök...
Ezek szerint én is fordítva vagyok bekötve.
Nekem egy olyan pasi jön be, akiről sosem gondoltam volna.
Nem rajonganak érte a nők, de a stílusával teljesen megfogott, ha ő benne lenne, össze is jönnék vele.
Mindenkinek mások az igényei.
Nekem is idő kellett, míg rájöttem, hogy csinos, magára igényes nőként semmi keresnivalóm nem volt a 120 kg-os igénytelen exem mellett (igaz, nem ezért mentünk szét.) Anyagi helyzetről azért nem írok, mert az viszonylag képlékeny. Mindent, ami van, el lehet veszíteni, és ha akar az ember, még szerezhet sok mindent. (Persze nem napi 8-12 óra munka mellett, úgy erre igen csekély az esély, de legalább éhen nem hal, és a számla ki van fizetve. Bár sokan a létezést is életnek hívják, na meg vannak az örök elégedetlenek, akiknek minden kevés, de nem kell végletekben gondolkodni.)
Nem kapsz díjat azért, mert összejöttél egy nem leányálom pasival.
Igaz, sokáig én is a vonzó, körülrajongott fiúkra mentem, és rá is fáztam és most egy szintén jóképű, megnyerő stílusú, de más körökben mozgó sráccal vagyok.
És ő sokkal jobb anyagi (és nem anyagi) helyzetben van, mint az előző, menő romkocsmásak. Hogy miért? Mert van önértékelése és nem folyamatosan azon kesereg, hogy nincs pénze, és nem nekem kell a kifejezetten szerény, gyakornoki fizetésemből főznöm rá is. Nem volt menő arc korábban, ezért figyelt az iskolára egyetemre. Sokkal büszkébb vagyok rá.
Sztem többen is vagyunk így, de senki nem ír ki kérdést és varja a kekszét.
Sok boldogságot, de itt is igaz a mondás, hogy a jó bornak nem kell cégér.
A normális férfiak tudják, hogy vannak normális nők. A gyks rinyakórust meg nem ez fogja meggyőzni.
"A normális férfiak tudják, hogy vannak normális nők."
Szerintem is! Legfeljebb nem találkoznak egymással. De hát mindent ugye nem lehet :D
Akkor túl egyszerű lenne:)
És egyeseknek nem lenne miért hobbiszerűen rinyálni. Oh wait, ez már nem is hobbiszint némelyeknél, hanem életvitelszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!