Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felso kategorias ferfiak! Jo az, hogy a nok vadasznak le benneteket?
Én nem vagyok felső kategóriás pasi, de egy nagyon közeli barátom igen. Minden részletét nem tudom, hogy milyen, csak azt amit tőle tudok. Ő élvezi azt, hogy ha belép valahova, akkor azonnal végigméri tüzetesen a nők nagyja és látja rajtuk, hogy bejön nekik. Sokmindent elnéznek neki és olyan dolgokat is megtehet amiért egy átlagos vagy rosszabb pasit rég leráztak volna. Van amit hátrányként él meg. Van az a női réteg aki fél életét arra áldozza, hogy az ilyen pasikat hajtsa, cicababák általában és úgy lényegében rhibancok. Az ő lerázásuk egy kellemetlen része ennek a helyzetnek, mert nyomulnak és gátlástalanul próbálkoznak.
Más példákat is tudok, csak ők nem ilyan közeliek. Vannak akik kiégtek és sorra tönkrementek a kapcsolataik, mert mindig jött egy nő akibe egyáltalán nem kellett energiát fektetni, lefeküdtek maguktól. Valaki vagy ezt csinálja egész életében és esze ágában sincs megállapodni vagy ha megállt egy nő mellett, akkor ki is kell tartani, mert amúgy egy káosz lesz az élete. Csak ehhez a kitartáshoz elég erős jellem kell, ha folyton sorban állnak a könnyű prédák.
az ilyen fajtának pont az a jó ha a nő vadassza le, de annyit is ér. Csak a szorakozasnak és mának el es ami a legfontosabb: a hírnévnek és a PÉNZNEK.
Ugy van vele ha ez a 2 megvan bármikor bárkit megkaphat. DE nagyon roncsá tud válni ha 1 nem jön össze- Tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!