Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik külön kasszán vannak, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik külön kasszán vannak, a férj kb dupla annyit keres, mint a feleség, jogos elvárás lenne, hogy a férj több mindent fizessen?

Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy néha egy egy bevásárlást, a gyereknek volt cipőt. Teljesen felháborodott, hogy a cipőt neki kellett kifizetni,meg az ebédet is. Neki nem jelent nagy összeget ez, nekem 3 hónap spórolás, meg lemondás a fodrászról. Eddig mindig én vettem a cipőt, most először fizetett ő.
2020. márc. 1. 11:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
90%

Azert nalatok pl tok egyenlotlen a helyzet te a fizetesedhez arányosan sokkal tobbet fizetsz mint a ferjed.

2020. márc. 1. 14:36
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolat elején - összeköltözés után - mindenképp tisztázni kell ezt. Nálunk a férjem, kb tripla annyit keres, mint én. És mi megbeszéltük, hogy ő fizet több mindent. De ezt a döntést ketten hoztuk meg, az ő javaslatára. Tisztában van vele, hogy nem tudok annyit beleadni a közösbe mint ő, de amit tudok arányosan, azt beleadom.
2020. márc. 1. 17:54
 23/31 anonim ***** válasza:
50%
Az nem lehet, hogy van még a közösön kívül is gyereketek, Kérdező?
2020. márc. 1. 19:17
 24/31 A kérdező kommentje:
Nincs, egy gyermek van. Első házasságunk.
2020. márc. 1. 20:11
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm is ebben a cipőben jár.De ott bol jele bőven, a pasi 1 üveg tejért szolt ,Hogy aztán annak a felet ne felejtse oda adni....Na én akkor mondtam , h az ilyen nem változik nem hitt nekem.Most meg kuncsorog a pénzért, mert a beteg gyerek mellett melózni nem tud...
2020. márc. 1. 21:11
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

De amúgy én nem értem, mit vársz a hozzászólóktól pontosan? Sajnos a férjed egy igazi féreg, a saját gyereke szükségleteire nem ad pénzt?

Meg elnézi, hogy a kevesebb fizetésedből te álld a dolgokat, meg te mondj le fodrászról? Milyen férfi az ilyen? Te ilyennel hogy vagy képes együtt lenni? Én ilyen fillérb.szó, olcsójánosokkal egy légtérben sem akarnék lenni, nem még egy ágyban aludni vele, meg kiszolgálni.

Én nem is akarnám megbeszélni vele ezt a helyzetet, mert ez már annyira mélyen van emberileg, hogy inkább elválnék és akkor fizethetné a gyerektartást, te meg találhatsz még egy rendes férfit, aki emberszámba vesz téged.

2020. márc. 2. 10:24
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

A 20-as hozzászólásban linkelt videó üzenete tökéletesen idevág. Miért pontoztátok le? Nem tudtok angolul vagy szerintetek az korrekt és igazságos, hogy a gyerekért a karrierét beáldozó nő felesben fizet a karrierét zavartalanul folytatni tudó férjével?

Szerintetek az igazságos, hogy dolgozik a férfi jó pénzért, dolgozik mellette a nő is sokkal kevesebb pénzért, mellette hozza-viszi a gyereket, leül vele tanulni, főz rá, takarít utána, öltözteti, játszik vele, kiszolgálja, altatja, felkel hozzá éjjel, otthon megcsinálja a házimunkát, ellátja az egész családot és még ő veszi a gyereknek a cipőt, az élelmiszert, mert a férje sajnálja mindezt a saját családjára?

2020. márc. 2. 10:32
 28/31 A kérdező kommentje:
27es,sajnos az általad felsorolt, munkahelyen kívül elvégzett munkák a férjem szerint nem munkák, hiszen van mosógép, meg szárítógép, főzni meg nem nagy valami. A házimunka nem munka.
2020. márc. 2. 11:14
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Értem, de akkor miért vagy még vele? Akkor válj el és csinálja meg ezeket a nemmunkákat saját magára.
2020. márc. 2. 11:30
 30/31 anonim ***** válasza:
58%
Pontosan ha nem munka akkor tegye be ő a ruhákat mosni, főzzön ő meló után és takarítson kíváncsi lennek , h egyszer is takarított ki ???? Mert akinek van gyereke azt pontosan tudja , h kitakarítasz és egy óra múlva suet van bombázva a lakás kezdheted elölről....
2020. márc. 2. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!