Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éreznéd magad, ha a párodat megszeretnéd ölelni mikor munkába indul, ő pedig kifejtené magát az ölelésedből és azt mondaná, hogy te könnyen vagy, hogy ráérsz erre?
Dehogy egett ki a kapcsolat ennyitől. Miért kell ezt tuĺ dramatizálni?
Lehrt rossz kedve volt, rossz labbal kelt, ideges volt valami miatt, rosszul aludt, stressz volt/van/lesz a melóban.
Nekem sem esik allandóan jól a párom ölelése ha ingerült, feszült, ideges vagyok. Akkor azt akarom h mindenki hagyjom és csinálni akarom a dolgom. De ettol meg szeretem!!!!
Tudom, sértő, de én megnézném a hátterét. Ha nagyon igyekszik, esetleg probléma, nehéz feladat van a munkahelyén,és egyszeri eset,egyébként pedig nagyon nem ilyen, akkor elnézném Neki, bár megjegyezném,hogy legközelebb akkor ez elmarad....
Ha viszont ez többször megtörténik, rideg, elutasító,ne nézd el Neki, ott már nagy baj van a kapcsolatotokkal.
Megerősítem a fentit: ha gyakori az elutasítás, akkor baj van. Ha nagyon ritka, esetleg csak egyszer történt, akkor még ne legyen baj.
A jövőben kibújhat a szeg a zsákból, vagy kérdett rá a viselkedése okára.
Ffi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!