Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hormonok bekavarhatnak egy házzaságba?
Úgy értem, hogy érezheti egy 40+ nő, hogy minden jó pasi őt bámulja, és akar valamit tőle?
20 éve vagyok házas, de mostanában furcsa érzéseim vannak, olyanok mint azelőtt csak akkor voltak mikor a férjemmel megismerkedtem.
Ugy érzem, hogy a fiatalabb kollégák (25-30 évesek) megbámulnak, keresik a társaságomat, viccelődnek, flörtölnek velem, nekem pedig ez jól esik, ugyanakkor szégyellem is, hogy jól esik, hiszen szeretem a férjemet. Úgy érzem magam mint egy 22 éves kislány. Mitől lehet ez? Hormonok?
Valószínűleg jó régen lettél normálisan megrakva, azért vagy ráindulva még a fiadkorú kissrácokra is.
Plusz ott van ugye a klimax is, ami épp mostanában esedékes nálad.
Szerintem ne csinálj bohócot magadból! Ne hidd azt, hogy pont egy 40+-os nő kell mindenkinek nagy hirtelen a környezetdben, mert nem a környezeted változott nagy hirtelen, hanem TE MAGAD.
Divat most a milf. Te pont bele esel, pláne ha van gyereked.
Egy rakás taknyos keresei nála 20-25 évvel idősebb nőket, hogy megdughassa 1x és elmondhassa, hogy volt milfje.
40 éves leszek, és igen, észrevesznek a fiatalabb férfiak. Szó sincs öregedésről meg klimaxról, csak egyszerűen már nem ciki, ha egy fiatalabb srácnak egy idősebb nő tetszik.
A helyén kell kezelni a dolgot, akár élsz a lehetőségekkel, akár nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!