Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más felesége is fingik vacsora közben vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?
14-es vagyok. Lehet vicces is lesz, de minden szó igaz, és nekem komoly problémákat okoz.
Hát úgy intézem, hogy ha együtt vagyunk napokig, akkor addig nem megyek nagy wc-re. Kerülöm az olyan ételeket amik felfújnak, vagy azt eredményezik hogy mennem kelljen wc-re. Amikor megyünk valahova, és pukizni kell nagyon, akkor figyelem a széljárást, és ha úgy fúj akkor kieresztem óvatosan. Ha még is kell, akkor indokot találok ki valamit, hogy haza tudják menni wc-re. Ha addig nem bírom, akkor valahova kultúrált helyre kénytelen vagyok menni, mert hosszú az út hazáig. Időnként szexnél is rossz, mert akkor van hogy érzek ingert, akkor meg inkább kézimunkázok vagy szájmunkázok, vagy úgy mozgok/tartom magam, ,,állítom be magam" hogy ne legyen semmi baj. Ha úgy adódik hogy nála maradok és ő dolgozni indul hajnalban, akkor elmegyek én, de ha ott van akkor nem... Alapvetően csendes pukizó vagyok, de borzalmasan büdös, ezért nem merek, de ha hangos akkor meg azért gáz. Ha elmegyek nagy wc-re az általában hangos, valamikor durván az, akkor hajlamos vagyok sokat is pukizni, és mindig félek hogy ettől ábrándulna ki belőlem ha meghallaná miket tudok alkotni.
Rettenetes érzés ezt így csinálni, de nem tudom ezt elengedni...
A párom az ilyen dolgokon meg hajlamos nevetni és ,,csúfolódni", úgyhogy inkább nem. Szokott kérni hogy menjek el nála wc-re de nem megy. Mondta hogy üljek csak rá a wc-re, a természet meg majd megoldja.
Egy két alkalommal volt rá példa hogy akkor K*kiltam amikor ő otthon volt, akkor is villámba mint aki csak pisilni volt, és nyomtam ezerrel a légfrissítőt. Hát had ne mondjam nem egy élmény ez az egész.
Koleszban is hasonló volt a helyzet anno, és akkor mentem ki ha már tényleg nem bírtam tovább, és akkor is inkább hajnalban vagy nagyon késő éjjel mikor már mindenki aludt.
27
Ez komoly? A férjed előtt soha nem szellentettél eddig? A gyerekeidnek azért szabad? Ettől nem veszíted el a nőiességedet, sajnálom ha igy erzed.
26, miért ne lehetne kapcsolatom soha?
Nem értek egyet a véleményeddel. Emiatt vonjak meg magamtól mindent? Nem hiszem hogy ezt kéne tennem. A görcsölés részében pedig igazad van, és járok pszichológushoz hogy a problémáim megoldódjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!