Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem azt mondta rám, hogy álagos vagyok nem szeret eléggé?
Ha valaki szereti a párját nem csodásnak és rendkívülinek kéne lássa?Nem arra gondolok, hogy teljesen bele lásson nem reális dolgokat az illetőbe.
Ti mit gondoltok erről?
Szexre csábitás előtt egy szuper megerhelő nap után (sütés,főzés,munka,edzés,gyerek logisztika).
Mondtam neki, hogy őrület,milyen napokat kell néha levezényelni, szerencséje van,hogy így bírom a strapát.
Erre azt mondta,hogy ez az átlagos. Mondtam neki, hogy én azért ebből látok kevesebbet a környezetemben.
Rákérdeztem,hogy ő milyennek gondol engem, erre mondta,hogy átlagosnak.
Amit még érdemes elmesélnem,hogy két jól profitáló vállalkozásban vagyok érdekelt. egyik saját, a másik 50% tulajdonjogú.
Van egy lányunk,aki 4 év masszív harc,pallérozás,fejlesztés után lett egészséges és normális. Az szintén csak az én reszortom volt évekig. Van egy házunk,amit kizárólagosan én tartok rendben. 65 kilót fogytam 2 év alatt, mely szintén bizonyítja,hogy nem voltam, sem vagyok egy átlagos ember. Heti 4x edzek, minden nap főzök, heti 3-4 minőségi szex,amit én kezdeményezek zömében.
A környezetemben, a családomban,a munkahelyemen,a barátaim egy sem tart átlagosnak.
Ez alapján már nem szeret és nem bécsül meg.
Majd megteszi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!