Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Azok az emberek, akik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok az emberek, akik nem akarnak házasodni és gyereket se akarnak, miért mondják önzőnek?

Figyelt kérdés
2019. nov. 1. 00:05
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
100%

Intelligens felnőtt, érett, gondolkodni tudó emberek a màsik döntéseit a SAJÀT életével kapcsolatban, tudomàsul veszik, és nem kezdenek el senkit téríteni, győzködni, hogy màrpedig a gyerek az élet egyetlen értelme bla bla.

Miért nem lehet felfogni, és tiszteletben tartani,azt, hogy nem minden ember egyforma, és van aki egész egyszerűen NEM vàgyik gyerekre? ( Vagy akàr pàrra). Mert úgy boldog ahogy van szingliként, vagy a pàrjàval kettesben. Ugyanis nem mindenkinek a szaporodàs az életcélja.

Miért kell a màr màr fanatikus nézeteket erőszakosan tukmàlni a màsikra? Miért kell győzködni azt aki nem akar gyereket, hogy így meg úgy megbànja, micsoda csodàlatos érzés szülőnek lenni, az élet egyetlen értelme stb stb, amikor egyértelmű, hogy vannak akiket ez nem érdekel? Illetve az esetleges megbànàs is csak az illető magànügye.

Mit kell belepofàzni a màsik ember döntéseibe? Ehhez SENKINEK nincsen semmi joga, emellett borzasztó buta és visszamaradott hozzààllàs.

Senki se lesz attól se több se kevesebb, hogy szült/ nemzett x gyereket. Ettől senki nem lesz értékesebb ember a màsiknàl.

Intelligens ember elfogadja és tiszteletben tartja ezt a döntést, nem erőszakolja rà a sajàt gyerekmàniàs nézeteit senkire. Aki akar, gyereket vàllal, szíve joga, és ezzel semmi baj. Aki meg nem akar az nem vàllal, és ezzel sincs semmi baj. Értelmes ember ezt tudomàsul veszi. Éli a maga életét, nem ítélkezik, nem ugat màs dolgàba. Vagy ha nem...ott bizony szar van a palacsintàban, és a kifele mutatott csalàdi idill egy hatalmas nagy kamu.

2019. nov. 2. 01:44
 42/63 anonim ***** válasza:
0%

Mondok egy példát!

Írtad,hogy gyermekekkel,diákokkal foglalkozol igaz?

Ha te azt mondod Jancsikának,hogy neee...kérlek ne tedd mert fájni fog,rossz lesz neked azt miért mondod neki?

Azért mondod neki,mert tapasztalatból beszélsz ugye? Megszeretnéd óvni a csalódástól amit Jancsika akkor úgy érez,hogy ez neki pont jó és az a helyes meg úgy egyáltalán!

Erre Jancsika azt mondja neked,hogy ne pofázz bele kérlek,ez az én életem,és ezt így akarom!

De én már mindent,de mindent leírtam korábban!

2019. nov. 2. 01:54
 43/63 anonim ***** válasza:
84%

1. az árvaházi gyerekek nagy részét nem lehet örökbe fogadni lévén a szülő nem mond le róla, anélkül meg nem megy, de lehetsz nevelőszülő ha akarsz, jó a fizu sok a támogatás :)

2. mindenkinek joga eldönteni h akar e gyereket vagy sem. ha nem akkor sem bírálható és ha igen akkor sem . és igen van aki az életének a célja az h világot lásson h beutazza a földet és nem az h gyereket neveljen...

nekem 3 gyerekem van DE ha újrakezdhetném az életem egy sem lenne ! miért? mert sokkal könnyebb lenne az életem és azt tehetném amit szeretnék. így állandóan falaknak ütközöm, munkakeresésnél hátrányban vagyok (mintha az apa dolga nem az lenne h ö is elmegy betegszabira a gyerek mellett) nem azt az szakmát kellet választanom amit szeretek, az apák simán leléphetnek ha olyan van és a gyerekek a nyakamba szakadnak, mert mindenki azt hiszi h csak a nő lehet aki neveli őket ...

folytassam???

szóval nem csodálom h sokan nem akarnak gyereket nőként

2019. nov. 2. 05:19
 44/63 anonim ***** válasza:
0%

Mindenki ezzel jön,hogy szórakozni,beutazni a világot!

1. Életetek végéig csak szórakozni,utazgatni akartok? Ne már!

Azt meglehet előtte is tenni vagy utána! A kettő nem zárja ki egymást! Érdekes világot élünk na.. az a helyzet,hogy mindennél fontosabb a karrier,a szórakozás és az utazgatás! Mintha ebből állna az élet! Ez nagyon komolytalan és éretlen felfogás olyan dologgal spékelve,hogy én nem akarok felelöséggel tartozni semminek,senninek!

2019. nov. 2. 06:30
 45/63 anonim ***** válasza:
100%

3 gyereke anyakent szerinted mennyit szorakoztam az elmult 17 evben ? Szerinted tudtam utazni ? Tudod te mennyibe kerul egy utazas 3 gyerekkel? Tudod te mennyit kell elore szervezni egy utazast igy?

Ha magam vagyok akkor elmegyek oda es majd ott keresek valami olcso helyet. Es ennyi lehetek spontan, ha nem jon be atmegyek mas orszagba varosba.

Ezt igy gyerekkel nem lehet kivitelezni

De mondok egy egyszeru dolgot varras 3 havonta 1x tudok nyugiba leulni es megvarrni amit kell. De az h mint regen ruhakat varrjak az nem megy mert nincs ra fel napom.

Es igen ha nem lenne gyerekem utazgatnek. Eleg nagy a Fold h eletem vegeig legyen hova.

2019. nov. 2. 08:18
 46/63 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne gyerekem, én is csak utazgatnék, élném a szingli életem. Mert hogy férfi nem kellene az egészen biztos...
2019. nov. 2. 08:44
 47/63 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, nálam most telt be a pohár...

"Életetek végéig csak szórakozni,utazgatni akartok? Ne már!"

Ezt úgy mondod, mintha link alakok lennénk, akiknek semmi sincs a hűtőben, mert elbulizzák. Úgy gondolom, kihoztam az életemből azt, amit illett és normális felnőtt lettem. 9 év tanulás után 3 diplomát, saját otthont, amit folyamatosan fejlesztgetek, egy életre szóló kapcsolatot egy imádnivaló partnerrel és a lehetőséget, hogy hamarosan szabad legyek vállalkozóként és megismerjem azt a helyet, ahol élek és ami hála a túlnépesedés és egyéb problémák hatásának, szép lassan tönkremegy. Ezeket az emlékeket és ezt a tudást viszem csak magammal a sírba. És igyekszem másoknak is emlékeket ajándékozni, másokat is tanítani, segíteni, hogy nyomot hagyjak bennük. És megvan annak a vagyonnak a helye, amit felhalmozok és amiben szórakozok. Mi mást tegyek, te szerencsétlen? Komolyan, megdolgoztam azért, aki vagyok, amim van. Hadd élvezzem már, ha kell, hadd szórakozzam el! Mi fáj neked abban, hogy nem választok önkéntes rabságot? Semmit nem profitálok belőle. Lehet, hogy valaki helyettem profitálna, de én biztos nem. Minek kínozzam meg magam egy gyerek kihordásával, ha nem akarok? Minek kössem le magam, minek szenvedjek 35 éves koromtól 50 éves koromig? Fel tudod fogni, te nagy intelligens ember, hogy szeretem az életem, mert megdolgoztam érte és szeretném élvezni végre nyugalomban, hiszti meg kamaszkor meg fogzás és többi szar nélkül? Nem érdekel a saját gyerek problémája. Nem leszek ettől szar ember. Ha neked az leszek, akkor csak mondjad a magadét. Én legalább boldog vagyok és nem zavarte mit csinálsz a négy fal között. Téged láthatóan igen.

2019. nov. 2. 09:00
 48/63 anonim ***** válasza:
83%
42: egy gyereknek lehet tapasztalatból okoskodni. Felnőtt emberek vagyunk, szavazati joggal és saját élettel. Hallgattunk pár szülőtől sztorit és eleget hallottam személy szerint ahhoz, hogy eldöntsem, ez az életforma nem nekem való. Nem fog egy fanatikus vérszülő meggyőzni, mert testközelből láttam már elég szülőt és gyereket. Csak felidegesítesz az ostobaságoddal.
2019. nov. 2. 09:03
 49/63 anonim ***** válasza:
100%

44. És ha valaki élete végéig szórakozni, utazgatni akar, ahhoz, neked, meg a hozzàd hasonló ítélkező embereknek mi a bànat köze van?? Elàrulom, ha nem tűnt volna fel, semmi.

Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja, amíg nem ütközik törvénybe. Miért nyomod ezt ennyire erőszakosan? Mit akarsz kompenzàlni? Csak nem megbàntad a gyerekes életkét és valójàban bazi irigy vagy azokra akik mernek nem a tömeg utàn menni, hanem felvàllalni egy màsfajta életet?

Én pl boldog hàzassàgban élek a férjemmel, 10. éve együtt vagyunk és soha nem szeretnénk gyereket. Nem kimondottan csak azért mert gondtalanul aggódàs, àllandó stresszforràs nélkül szórakozni akarunk, de részben azért is. Nagyobb részt azért, mert az egész terhesség, orvoshoz jàrkàlàs, fàjdalom, szülés, àlmatlan éjszakàk, nonstop gyerekvinnyogàs szaros pelenkàk, dackorszak, oviba, iskolàba hurcibàlàs, orvos, anyagi terhek, taníttatàs, szülői értekezletek, kamaszkor stb stb egy hatalmas kupac nyűg és teher lenne mindkettőnknek éd a falra màsznànk az egésztől. NEM vàgyunk semmi ilyesmire.

Miért kellene megnehezíteni mindenàron a sajàt életünket, amiből csak egyetlen egy van?

Nyugodt életre vàgyunk, egymàssal töltött sok, minőségi időre, önmagunkra fordított időre, szabadsàgra, kötetlenségre és ebbe egy gyerek semmilyen szinten nem férne bele. Én pl imàdok könyveket olvasni, gyűjteni, de se pénzem, se időm nem lenne ezzel foglalkozni évekig, gyerek mellett, ha normàlis emberkét akarok nevelni belőle, nem egy elkényeztetett kis szörnyet. ( Mint manapsàg sok gyerek). Màrpedig sokkal szívesebben olvasok óràkig csendben a kanapén, mint hogy azt talàlgassam miért üvölt a gyerek és miért nem hallgat màr el, bàrmit csinàlok. Szeretek sokàig aludni hétvégén. Ma pl fél 1- kor keltem kipihenten, miutàn egy jót szexeltünk. Ezt nem tehetném meg egy kölök mellett aki 0-24 ben csak útban van. Mi utazgatni pl nem szeretünk, de vannak költséges vagy időigényes hobbijaink. Minden màssal szívesebben foglalkozunk mint fàrasztó gyerekekkel.

Egyszerűen vannak emberek akiknek nem való a gyerek, nem vàgynak rà, ezt felismerik, és fel is vàllaljàk. Némi intelligencia és önismeret kell hozzà, semmi több. Miért jobb ha szül valaki tàrsadalmi nyomàsra aztàn annyira gyűlöli az egészet, hogy vagy magàt, vagy a gyereket nyírja ki...?

2019. nov. 2. 13:43
 50/63 anonim ***** válasza:
0%
Rengeteg fiatal ezt mondja..tipikus! De később hidd el megbánjátok! Lehet,hogy még nem hiszitik el,és azt mondjátok,hogy semmit sem bántok meg később sem.. ez nem így van,és nem így lesz!
2019. nov. 2. 13:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!