Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nők! Ha a férjetek engedné a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha a férjetek engedné a szeretőt, mennyi lenne számotokra az ideális alkalom?

Figyelt kérdés
2019. okt. 27. 09:09
1 2
 11/17 anonim válasza:
33%

Bár velem még abszolút nem volt ilyen, de én meg tudom érteni azt akinek 1-1 éjszakára van valakije aki nem komoly, konkrétan csak a szex hiányzik tőle, mert imádja a párját és vele akar élni, viszon szüksége van olyan szexuális életre amit ő nem tud nyújtani. Csajok gondoljatok bele, jobb esetben egyikünknek sem csak 1 barátnője van, mert van akivel a gyereknevelésről beszélünk, valakivel meg más dolgokról... Ez persze nem azt jelenti, hogy minden megcsalás normális, pl amikor az egyik emberrel (pároddal) azért vagy mert biztonságot nyújt a 3. Féllel meg azért mert szereted (arendes párodat meg nem)... Na meg az sem "normális" ha minden héten mész valakit felszedni... Amit írtam azt olyan évi kb. 1-3 (max.4-5) alkalomra gondoltam.

De ez csak az én személyes véleményem😕

2019. okt. 28. 14:23
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
Ha megengedné sem mert úgy vagyok vele akkor én miért vagyok a férjemmel? Inkább kilépnék a házasságomból!!!
2019. okt. 28. 19:31
 13/17 Minus válasza:
Ha másra vágysz akkor a házasságod vagy a kapcsolat, amiben élsz nem őszinte és nem működik. Ha vannak vágyaid és nem tudod megbezsélni a pároddal, ott megdölt a kapcsolatotok. Felszínes és képmutató. Magadban keresd a hibát, ha nem mered elmondani neki vagy nem mersz megbeszélni vele dolgokat, ez téged mínősít. Átvered a párodat, hülyének nézed, megalázod. Menj tovább és keress magadhoz való párt, de ne játsz más érzelmeive és az életével sem!
2019. okt. 31. 11:20
 14/17 A kérdező kommentje:

Na jól van, ennyire nem kell túltolni azért gyerekek.

Adjátok már elő, hogy 20 év alatt senkit nem kívántatok meg.... :D

2019. okt. 31. 19:54
 15/17 anonim ***** válasza:
63%
#14 nem arról van szó, hogy az ember X év alatt soha nem kíván meg valakit. Megkívánom napközben a csokis fánkot is, mégsem alakítom úgy a napomat, hogy direkt azért elmenjek a 3 km-re levő fánkozóig szerezni egyet. A szerető tartása is szerintem hasonló- látok valakit, aki bejön, egy pillanatra megkívánom, eljátszok a gondolattal, majd élem tovább az életem hűségben, tiszteletben tartva azt az ígéretet amit évekkel ezelőtt tettem a férjemnek mikor kimondtam a boldogító igent. Mindezt teszem abban a tudatban és hitben, hogy ő is hasonlóan jár el. Ennek semmi köze ahhoz, hogy valakit időszakosan megkívánok. Én anno egyszer eldöntöttem, hogy nekem a férjem kell, vele akarom leélni az életem, teljesen mindegy, hogy alkalmasint ki tetszik meg egy-egy röpke pillanatra. A hűség és a házassági eskü döntés kérdése, mégpedig az én saját döntésemé, hogy tartom-e magam a saját ígéretemhez avagy sem. Nem azért, mert a férjem engedi-e vagy sem, hanem mert ha már csak az ő engedélyén múlik a dolog, akkor mégis minek?
2019. okt. 31. 22:48
 16/17 Országlakó válasza:
Beteg , perverz, frusztrált lehetsz, ráadásul bunkó : a megszólításba a "Hölgyek, vagy Hölgyeim..pl. nem fért bele a szintedbe.
2019. nov. 2. 12:38
 17/17 anonim válasza:
Férjtől függetlenül sem lenne! Ha szeretitek egymást akkor elegek vagytok a másiknak! és akkor teljes a harmónia és nem kell a harmadik!! ha meg nincs harmónia akkor keresni kell egy másikat de előtte szakítani kell!!! senkinek sem esik jól a megcsalás!!!!!
2019. nov. 5. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!