Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen már, hogy a férjem így intézi a közös bevásárlást?
Elvezet a boltig. Ott ő kényelmesen hátradőlve élvezi a kényelmet, míg én a szombati tömegben szívok a heti nagybevásárlással egyedül. Csak szombaton tudunk menni, mert hétköznap nem ér rá, vasárnap itt zárva vannak a boltok (Berlin). Tehát telepakolom a kocsit, a kasszánál ki a szalagra, majd újra be a bevásárlókocsiba, aztán kitolom a parkolóba, ott be a kocsiba, aztán a házunk garázsánál ki a kocsiból, be a liftbe, ki a liftből, be a lakásba. És mikor kifakadok, hogy más férfiak holtbiztosan nem a feleségükkel cipeltetik a nehéz holmit, akkor közli, hogy de ő elvezet a boltig, így nekem már csak a háznál kell kipakolnom, és nem a bolttól hazáig vonszolnom az összes holmit.
Most ne a bevásárlásra menjünk rá, mint téma, hanem hogy szerintetek is ez így normális? Más férfi is a kocsiból nézi, amint a felesége majd’ megszakad? És még nekem kellene hálásnak lenni, mert Ő Királyi Felsége kegyesen elvisz kocsival a boltig? Mert egyébként ez jellemzi az egész életünket, ő hátradől, nem csinál semmit, mindenre egyedül vagyok.
Nálunk meg a nagy bevásárlásokat mindig a férjem intézi. Csak azért írom, hogy ilyen is van!
Igaz, nekünk nincs autónk. Mindig ellene volt, hogy a belvárosban lakunk, minden közel van, nem tudnánk kihasználni, csak a pénzt vinné. Tehát Ő egyedül cipekedik, kerékpárral.
Azért nekem érdekes, hogy ez a legtöbb párnál családi program lett. Apuci vezet, anyuka kiválasztja az árukat, apuci tolja a bevásárló kocsit, fizet, cipekedik, fuvaroz. Tudom, hogy én nem tartozom az átlaghoz. Nos kedves Kérdező, ha oda akarsz tartozni, akkor ne hagyd magad. Azt látom a többségnél /nők/ ez ELVÁRÁS Harcold ki! A magyar nők többsége ezt teszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!