Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen már, hogy a férjem így intézi a közös bevásárlást?
Elvezet a boltig. Ott ő kényelmesen hátradőlve élvezi a kényelmet, míg én a szombati tömegben szívok a heti nagybevásárlással egyedül. Csak szombaton tudunk menni, mert hétköznap nem ér rá, vasárnap itt zárva vannak a boltok (Berlin). Tehát telepakolom a kocsit, a kasszánál ki a szalagra, majd újra be a bevásárlókocsiba, aztán kitolom a parkolóba, ott be a kocsiba, aztán a házunk garázsánál ki a kocsiból, be a liftbe, ki a liftből, be a lakásba. És mikor kifakadok, hogy más férfiak holtbiztosan nem a feleségükkel cipeltetik a nehéz holmit, akkor közli, hogy de ő elvezet a boltig, így nekem már csak a háznál kell kipakolnom, és nem a bolttól hazáig vonszolnom az összes holmit.
Most ne a bevásárlásra menjünk rá, mint téma, hanem hogy szerintetek is ez így normális? Más férfi is a kocsiból nézi, amint a felesége majd’ megszakad? És még nekem kellene hálásnak lenni, mert Ő Királyi Felsége kegyesen elvisz kocsival a boltig? Mert egyébként ez jellemzi az egész életünket, ő hátradől, nem csinál semmit, mindenre egyedül vagyok.
Sofőröd van vagy férjed? Jah nem. Még a sofőr is segítene bepakolni a kocsiból.
Mondjuk nálunk én vezetek, de igazából mindegy szerintem, ez nem teljesítmény önmagában, de a férjem még a kocsiajtót is kinyitja nekem minden alkalommal.
Azért nehogy már megszakadj egy bevásárlásban.. Mi lenne, ha nem lenne autó és gyalog kellene hazavinni amit vásárolsz?
Nyilván lehetne együtt is csinálni de fixen mondom neked, hogy nincs rosszabb, mint a szombat délelőtti bevásárló tömeg amikor nem lehet odajutni semmihez, mert ott ácsorognak, mint f_sz a lakodalomba és nem lehet húst sem venni, mert véres harcot vívó nyugdíjasok hadával kell megküzdeni a sorban. Én is, ha tehetem kihagyom az ilyesmit, de helyettem mondjuk nem vásárol be senki.
Nalunk ez úgy nez ki, nalam van egy könnyebb szatyor, nala meg a nehezek, felhozza az emeletre, segit kipakolni, eltenni mindent a helyére,
Szar ferjet választottal :)
Szerintem párunk azt teszi amit megengedünk, elviselünk, na meg ki mennyire tiszteli szereti a tatsat, vagy otthonról milyen példat hozott :)
A férjed egy tapló.
Amúgy miért van rá szükséged? Ennyi erővel minek vezet ő?
Te választottad...
Egyébként ő is magyar?
Vagy német?
Vagy .......török? ...arab? ...afrikai? ...pakisztáni?
Csak mert olvastam már olyan kérdést, ahol a terhes nőnek kellett az úrhatnám férjét még ennél sokkal jobban kiszolgálnia.
Aztán a sokadik felháborodott válasz után kiderült, hogy Hollandiában élnek és a férje török.
Más kultúrából jött, ezt tudomásul kellett volna vennie a feleségének házasságkötés előtt, nem utólag pampognia, hogy a török ember esze nem arra a srófra jár, mint egy európainak.
1- “ Sofőröd van vagy férjed?” Hát leginkább egyik sem. Leginkább olyan, mint egy hülye, minden ellen lázadó kamasz, aki nagy kegyesen, dúlva-fúlva segít a mamájának, de csak sokadik rászólás után.
“de a férjem még a kocsiajtót is kinyitja nekem minden alkalommal.” Ja, olyat láttam már én is, filmekben... hát nekem nem jár ennyi sem. Irigyellek picit, megmondom őszintén.
2- “ Kicsi szívem! Egyedül élek egyedül vásárolok”
Kösz az infót, de most ezzel mit kezdjek.
3- “Én is, ha tehetem kihagyom az ilyesmit, de helyettem mondjuk nem vásárol be senki.” Hát ez az! Ha egyedül élnék, megoldanám egyedül, de akkor minek van társam, ha őszerinte ez a munka felezése, hogy a kocsiból nézi, hogyan szakadok meg egyedül?
4-5 Egyetértek..
6- Azért hadd ne magyarázzam, hogy mi minden akad egy házasságban. Nyilván se kényszer, se extra jó szex nincs nálunk, de az azért csak nem válóok, hogy a férjem nem segít bevásárolni, jézusom. Épp csak szeretnék megbizonyosodni róla, hogy nem az én gondolkodásom siklott ki, mielőtt cirkuszt csinálok ebből a témából.
7-8 Megint csak egyetértek. Azért ő vezet, mert ez az ő céges kocsija, nem adhatja kölcsön.
9- Ne trollkodj, 10 év házasság után engem már ilyennel nem lehet felbosszantani... :D
10- Persze, hogy magyar. Ha valami buckalakó lenne, nem is háborognék, hogy miért tahó, azt érteném.
hat ha viszont ez jellemzi az eleteteket, akkor nem most lett ilyen. valszeg nincs onbecsulesed, sosem bantak veled meg ugy, ahogy egy novel banni kell (kocsiajto kinyitas? alap udvariassag. jo, talan 10 ev hazassag utan mar nem kell mindig ugrani, de hogy soha? en mar erovel viszafogom magam, mert nekem is volt taplo exem, de hagyom a mostani hadd nyissa ki elottem az ajtot, o boldog ettol, en boldog vagyok, hepiseg van, engedem ferfinak lenni.) ha nem hiszel abban h ertekes vagy, akkor ugy is fognak kezelni. eloszor azt kell elhinned h te igenis megerdemled az ajtokinyitast, urambocsa viragot!! segítseget.
de a ferjed nagyon nehezen fogja viselni, ha felrugod a status quot, el fog hordani mindennek, hiszen neki ez igy kenyelmes es megszokott. aztan ha jonne valami csinibaba, ne felj ugrana, hogy kivegye a szatyrot a kezebol... ismerem ezt a tipust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!