Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nektek nem veszi el a kedvetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek nem veszi el a kedveteket a házasságtól, hogy ennyi, az évek alatt tönkrement kapcsolat van?

Figyelt kérdés
Látok sok ilyet a környezetemben is, aztán itt is amiket olvasni lehet. Szörnyű :D Amikor egy valaha szeretetteljes kapcsolat lesüllyed ilyen katasztrofális szintre, elég lehangoló. És gyakran látni ilyet sajnos.

2019. aug. 28. 13:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
22%
#9, azért 10 év nem olyan hűdesok, szóval még egyelőre ne szállj fel arra a magas lóra szerintem. Majd mondd ezt ha 50 éve lesztek együtt.
2019. aug. 29. 00:01
 12/19 anonim ***** válasza:
28%
Nem, sose voltam nagyon érdekelt a házasságban, de nem ezért. Én csak nehezen tudom elképzelni, hogy valakivel összekössem az életem.
2019. aug. 29. 00:08
 13/19 anonim ***** válasza:
73%
Miért venné el mások szar kapcsolata a kedvemet? Egyébként is hülyeség, hogy a házasságkötés után lesz minden rossz. A válásokról van statisztika, de arról nincs, hogy hány élettársi kapcsolat bomlik fel, vagy hogy mennyi emberrel bútorozik össze valaki élete során. A pasim-csajom kapcsolatokban csak összeállnak meg szétköltöznek a felek, de egy házasságban nagyobb eséllyel próbálnak javítani (súlyosabb esetben megmenteni) a kapcsolaton, ha az elkezd valamiért megromlani.
2019. aug. 29. 01:22
 14/19 anonim ***** válasza:
61%
Engem inkább az ilyen hiperfeleségek idegesítenek, mint a 9es.
2019. aug. 29. 08:04
 15/19 anonim ***** válasza:
69%
Házasság,hát igen..Nem mindegy,hogy egymással vagy csak egymás mellett élnek.Összetartja a gyerek,anyagiak,közös vállalkozás stb.Tiszteletem akik szeretetben élnek egymással a házasságban,akik sosem csalták meg egymást,akik hiszik,hogy boldog kapcsolat az övék!
2019. aug. 29. 15:03
 16/19 anonim ***** válasza:
65%
De miért ne lehetne a ti házasságotok pont kivétel?:)
2019. aug. 29. 15:12
 17/19 Barnabas333 ***** válasza:
65%
Az a baj, hogy x év után mindig rossz, akkor is ha csak együtt éltek. Inkább a nőktől, meg kicsit az élettől vette el a kedvem...42f
2019. aug. 29. 23:28
 18/19 anonim ***** válasza:
69%
A legrosszabb amikor az egyik fél mindent beletesz egy házasságba,de szó szerint mindent, és a másik fél sohasem elégedett.
2019. aug. 30. 18:30
 19/19 anonim ***** válasza:
52%
Én inkább azt unom, hogy aki házas, az szinte mindig idősebb nálunk. Pedig nem gondolom, hogy huszonévesen különleges dolog lenne összeházasodni.
2019. szept. 21. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!