Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek a férfiak a házasságtól, sok évi jól működő kapcsolat után? Min kell ENNYIT gondolkozni?
Ha volt már nős,akkor azért fél,mert "megégette"már magát.
Ha meg nem,akkor azért,mert fél a kötöttségtől.
A kérdés megfordítható: Miért akják a nők, hogy mindenáron, és minnél hamarabb elvegye őket valaki?
Nem jobb ha előtte alaposabban megismerik egy mást?
"mennyi időnek gondolod az alapos ismerettséget?"
Ez embere vállogatja, van akinek elég van akinek nem.
Szerintem nyugodtan várhatsz még vele.
Ezt a félelmet a nők nagyrészt maguknak köszönhetik,ha nem is mindig.
Mielőtt összeköltöznek,akkor kellene tisztázni,hogy ha együtt tudnak élni, szeretik egymást,akkor egy-két éven belül legyen házasság. Nem kell feltétlenül lakodalom is. Ez többnyire csak a nők álma.
Ha erre nemet mond,akkor nem kell vele összeköltözni.
A másik dolog,hogy sok esetben jogos a félelmük.
Ha nem működik a kapcsolat a szeretőt könnyebben ellehet hagyni. De a házasságot felbontani,már nem ilyen egyszerű. Abba tönkre mehet a férfi anyagilag. Főként,ha már gyerek is van. Nagyon sok nő,ha szül,megszűnik feleség lenni. A gyerek lesz az élete egyetlen értelme, a férj csak szexpartner,meg pénzkereső.
A férfiak sok ilyen elvált férfit ismernek,ezért óvatosak.
Ahogy mondani szokás: Az okos más kárán tanul,az ostoba a sajátján.
"Ha nem működik a kapcsolat a szeretőt könnyebben ellehet hagyni. De a házasságot felbontani,már nem ilyen egyszerű."
Én ezzel nem értek egyet. Szerintem ez csak kifogás, hogy a házasságot felbontani nem egyszerű. Én eldöntöttem, hogy elválok, bementem a bíróságra, és a következő hónapban már ki is mondták a válást. Persze, az aki mindenem évekig gondolkodik, annak azt is nehéz eldönteni, hogy válik-e vagy sem. Tudni kell dönteni. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!