Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek a férfiak a házasságtól, sok évi jól működő kapcsolat után? Min kell ENNYIT gondolkozni?
"sok évi jól működő kapcsolat után?"
Járt utat járatlanért el ne hagyj!
Kérdező, férfiként nem igazán értem, hogy mi az összefüggés a nő akarása, és egy közjogi aktus akarása között. Egyébként egyáltalán nem félek a házasságtól, tök feleslegesnek, idő-, pénz-, és energia-kidobásnak vélem, ami a kapcsolatunkon az égadta világon semmit nem változtatna...
Egyébként minden tévhittel szemben a világon semmire sem garancia, a házasságok és a házasság-nélküli kapcsolatok átlagos időtartama ma Magyarországon egyaránt 15-16 év, azokat figyelembe véve, ahol van legalább 1 közös gyerek.
Én speckó nem félek/féltem a házasságtól soha. Sok barátomnak már van felesége, vagy éppen az esküvőre készülődnek.
Vártam arra a lányra, akit el akarok venni feleségül. Voltam barátnőim, volt egy majdnem 3 éves párkapcsolatom is, de egyik nőt sem tudtam volna feleségemnek elképzelni, hiába voltunk együtt x év.
Amikor megismertem a feleségem :) 3 hónap utána meg akartam kérdi a kezét, csak féltem, hogy hülyének néz.. vagy esetleg megijed. Tudtam, h ő kell nekem!
Aztán végülis 2 éve voltunk együtt, mikor eljegyeztem. Rá 1 évre pedig összeházasodtunk.
Sok férfi nem akar házasságot, de biztos vagyok abban is, hogy sok férfi éppen az adott hölgyeménnyel nem tudja elképzelni a hátralévő életét.
Itt egy kis válasz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__33..
Különösen a 4. és a 8. válasz érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!