Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki sosem ment férjhez és nemis akar?
Sosem voltam házas, Semmi értelmét nem látom, számomra ez egy papír, ami sokba kerül, és mégtöbbe, ha válni akarok.
A szerelmem és szeretetem nem egy papírtól függ.
Életemben 1x mentem volna férjhez, de az illető elhagyott, mert anyagailag nem állt úgy, hogy közös jöbvőt biztosítson. Az ő válasza volt ez, Ő döntött így, nem én.
Azért mentem volna hozzá, mert neki ez fontos lett volna.
Sosem fogok házasodni.
A 2. férjemet nyüstölöm.
Sosem akartam férjhez menni, mindig a férfiak erősködtek, hogy legyen esküvő.
Talpraesettebbnek kellett volna lennem - annak ellenére, hogy jó a házasságom.
Van egy negyven feletti nőismerősöm, neki bomba alakja van-homokóra, de nyurga, szép hosszú lábakkal, nyakkal, nőként mindig vágytam ilyen alakra, jó a dumája és szép, viszont elvan magának. Párkapcsolata, senkije sincsen.
Állítólag valaki nagyon-nagyon átverte, ő meg nem akart többé csalódni (vagy ez csak kifogás). Nem tudom.
Amúgy az ismerőseim 90% elvált mielőtt betöltötte a negyvenet.
Engem már többen is elvettek volna, én még nem akartam. 23 vagyok és egyre inkább úgy érzem, hogy nincs szükségem mások hülyeségeit tolerálni :D Inkább élem az életem, és max szexelgetek férfiakkal, de egy párkapcsolat annyi nyűggel jár, és sokkal kevesebb boldog pillanattal(legyen bármennyire is jó).
#4 na pont ezért nem látom értelmét. A legtöbb házasság már 1-2 év után sem a szerelemről szól, csak anyagiak és a gyerekek miatt vannak együtt.
Kapcsolatra, de többnyire még csak szexre sem kellek, nemhogy feleségnek :D
Viszont házasság vagy csak sima együttélés nem kellene nekem sem. "Megfulladnék" tőle, benne. Számomra talán a mingliség lehetne ideális, az még nem túl sok, de nem is csak szexkapcsolat.
Ha annyira nem érdekelne a téma, eszedbe sem jutna a dolog, nemhogy kérdéseket írnál ki róla. Nem tudom, milyen önigazolást keresel ezzel...
Azok a férfiak, akik ÁLLÍTÓLAG elvettek volna téged (haha), biztos csak a bugyidba akartak kerülni. Mondjuk így, hogy sokan ürítőedénynek használnak téged, szerintem még a kamu ajánlatokat sincs értelme eljátszani nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!