Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit érdemel az a feleség aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érdemel az a feleség aki nem jól főz?!

Figyelt kérdés
2019. aug. 24. 02:48
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
Fakanál helyett adj mást a kezébe.
2019. aug. 28. 19:09
 32/36 anonim válasza:
' Hát ilyen férjet !
2019. aug. 28. 21:24
 33/36 anonim válasza:
Ültesd le és etesd meg vele! :)
2019. aug. 30. 06:52
 34/36 anonim ***** válasza:
51%
Mit erdemel az a ferfi aki egy szöget nem tud beleba@@ni a falba? Mit erdemel az a ferfi aki hazaer leul a fotelba egy sorrel es nez ki a fejebol? Mit erdemel? Na mit?
2019. aug. 30. 21:54
 35/36 anonim ***** válasza:
50%

Agg mondás; a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. A nők ezt mára elfelejtették. Persze lehet enni zacskós levest, meg a mekiből rendelt menüt is, de az nem fogja a férfi szívét úgy melengetni, mint egy neki főzött babgulyás.

Főzhet a férfi is, igen. De ő nem arra termett, hanem hogy legyőzze a hétfejű sárkányt. Vagy legalább egy nyamvadt kardfogú tigrist! Hogy hadba menjen, idegen várakat ostromoljon, vagy a hazáért ontsa vérét. Hogy megóvja a privát királyságát, asszonyát és gyermekeit minden veszedelemtől, idegen emberek támadásától, rájuk dőlő háztól, az elemek tombolásától. Hogy hőstetteket hajtson végre, vagy legalább megtermelje a család egész évi betevőjét. Mára a pénz lett a sárkányunk, de azt sem hajszolhatjuk erőinket végsőkig feszítve, mert a Zasszony azon is szirénázik, ha keveset vagyunk mellette.

Senki nem értsen félre! Szeretem, becsülöm a nőket. Oly széppé tették az életemet, hogy elmondhatatlan. De ehhez én kellettem! Nekem kellett megtanulnom "nőül", nekem kellett királynővé koronáznom a páromat, ha király akartam lenni, nekem kellett lemondanom férfilétem minden természetes késztetéséről. Ha összezártok egy kutyát és egy macskát, mindig a kutyát kell megtanítani, ha békét akartok közöttük, mert a macska nem tanítható meg rá. Ha összezártok egy férfit és egy nőt, mindig a férfinak kell megtanulnia kezelni a nők lelkét, mert a nők fordítva erre képtelenek. Mondom, rendben van ez így, szívesen megtettem annak, akit szeretek. De azért azt ne várja el, hogy hősi fegyverek helyett a fakanalat forgassam.

Aztán van még egy aspektusa a dolognak. Ma minden fiatal azon nyavalyog, hogy nincs önbizalma. Hát honnét a búbánatos kecskeszarból lenne, hanem csinál semmit, ami napi szinten sikerélményt ad neki? ÖN-bizalom akkor lesz, ha rájövünk, hogy bízhatunk MAGUNKBAN. De erre csak akkor jövünk rá, ha csinálunk is valamit. A nőknek remek lehetőség lenne erre a főzés. A pasi arcán azonnal láthatná az áhítatot, az átszellemült élvezetet. Na ez hozná meg az önbizalmat, nem a billentyűk nyomkodása, meg a telefon buzerálása.

Én megtanultam, hogyan tudok megtartani egy nőt, hogyan tudom évtizedek után is fenntartani a szerelmét. A mai lányok hogyan fogják megoldani ezt a nem könnyű feladatot? A két diplomájukkal? Aligha.

2019. szept. 2. 14:50
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
*ha nem csinál semmit,
2019. szept. 2. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!