Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit érdemel az a feleség aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érdemel az a feleség aki nem jól főz?!

Figyelt kérdés
2019. aug. 24. 02:48
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
97%

Mit is?...

Hmmm.... Mondjuk egy teljes kiőrlésű lisztből, napraforgóolaj felhasználása nélkül készült 32 cm-es pizzát paradicsomos alappal, csirkemellel, lilahagymával, mozarellával, trappistával, parmezánnal. Próbálja ki...

2019. aug. 24. 09:31
 22/36 Diazepam ***** válasza:
84%

"Gondolom te is az a kategória vagy, aki beköltözne egy vidéki putriba, aztán ott dőlne rá az egész, mert pénzed nincs, melósokat fogadni."

Bevallom ezt nagyon jól látod. :DD Férjem nem azért lesz, hogy legyen egy házi melósom, hanem hogy kielégítsük egymás testi és lelki szükségleteit, akár egy sátorban, akár egy palotában.

2019. aug. 24. 09:40
 23/36 anonim ***** válasza:
14%
Vad, szenvedélyes, buja szexet a vágódeszkàn. 🙂
2019. aug. 24. 09:41
 24/36 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudom milyen valaszra szamitasz.. De akkor ime néhány.

-10korbacsutes

-20korbacsutes

-korbacsutes amig bele nem hal

-akasztas

-tenyleges eletfogytiglani börtön

2019. aug. 24. 10:03
 25/36 anonim ***** válasza:
95%

Küldő: Xperience

Címzett: Colonel Truth

Időpont: ma 09:55

Előzmény: A kérdésre írt válasz: Mit érdemel az a feleség aki nem jól főz?!

"Vad, szenvedélyes, buja szexet a vágódeszkàn. 🙂"

Az üzenet: Mázli, hogy emiatt neked nem kell aggódnod, mert sose lesz feleséged. :)

Valaki érti ezt? Itt mindig ilyen kedves mindenki? 😃

2019. aug. 24. 10:06
 26/36 anonim ***** válasza:
78%

"költözz vidékre,"

Nem áll szándékomban, de ez lényegtelen. Egy ház javítása nem napi munka. Azért ne lazsáljon a kanapén, mert majd márciusban egy délután dolgozni fog a tetőn.

A főzés meg nem női munka.

2019. aug. 24. 10:23
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Egy olyan férjet aki tudja kompenzálni ezt a hiányosságát, és nem hisztizik minden nap a rossz kaja miatt.
2019. aug. 24. 11:41
 28/36 anonim ***** válasza:
51%

Ki irta ki ezt a kérdést nõ vagy férfi?Ha férfi vagy,akkor már azt lehet mondani, hogy nektek semmi sem jó..

En megtanultam fõzni, jól is fõzök más nemzet kajáját is.Mostanábn a férjem eléggé sokat unaztkozik,kritizálja a fõztömet és tudod miért,mert unatkozik és õ akar fõzni és rendezkedni a konyhában.Persze disznóólat hagyva maga után.

2019. aug. 25. 18:25
 29/36 anonim ***** válasza:
69%

És mit érdemel egy olyan férfi, aki nem tud egyedül megszerelni egy csöpögő csapot?

Na, pont ugyanúgy semmi... Nem ezek adják egy ember értékét.

2019. aug. 25. 22:46
 30/36 anonim ***** válasza:
51%

Türelmet. Nem fakanállal a kezünkbe születünk. Alapvetően tudtam főzni, mikor megismertem a férjemet, amit nem a google a barátunk. 3 éve lakunk együtt, azóta gyerek is van. Folyamatosan fejlődik a főzőtudományom.

A férfiak hajlamosak azt mondani, hogy ez nem olyan, mint az anyáé. Én erre azt mondtam 3 éve, hogy akkor költözz vissza hozzá. Erre mondta, hogy ne értsem félre, csak neki még fura. Most már kialakult egy másik ízlése, szokta is mondani, hogy finom. Hétvégén a levesem kifejezetten ízletesre sikerült.

2019. aug. 26. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!