Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érdemel az a feleség aki nem jól főz?!
Mit is?...
Hmmm.... Mondjuk egy teljes kiőrlésű lisztből, napraforgóolaj felhasználása nélkül készült 32 cm-es pizzát paradicsomos alappal, csirkemellel, lilahagymával, mozarellával, trappistával, parmezánnal. Próbálja ki...
"Gondolom te is az a kategória vagy, aki beköltözne egy vidéki putriba, aztán ott dőlne rá az egész, mert pénzed nincs, melósokat fogadni."
Bevallom ezt nagyon jól látod. :DD Férjem nem azért lesz, hogy legyen egy házi melósom, hanem hogy kielégítsük egymás testi és lelki szükségleteit, akár egy sátorban, akár egy palotában.
Nem tudom milyen valaszra szamitasz.. De akkor ime néhány.
-10korbacsutes
-20korbacsutes
-korbacsutes amig bele nem hal
-akasztas
-tenyleges eletfogytiglani börtön
Küldő: Xperience
Címzett: Colonel Truth
Időpont: ma 09:55
Előzmény: A kérdésre írt válasz: Mit érdemel az a feleség aki nem jól főz?!
"Vad, szenvedélyes, buja szexet a vágódeszkàn. 🙂"
Az üzenet: Mázli, hogy emiatt neked nem kell aggódnod, mert sose lesz feleséged. :)
Valaki érti ezt? Itt mindig ilyen kedves mindenki? 😃
"költözz vidékre,"
Nem áll szándékomban, de ez lényegtelen. Egy ház javítása nem napi munka. Azért ne lazsáljon a kanapén, mert majd márciusban egy délután dolgozni fog a tetőn.
A főzés meg nem női munka.
Ki irta ki ezt a kérdést nõ vagy férfi?Ha férfi vagy,akkor már azt lehet mondani, hogy nektek semmi sem jó..
En megtanultam fõzni, jól is fõzök más nemzet kajáját is.Mostanábn a férjem eléggé sokat unaztkozik,kritizálja a fõztömet és tudod miért,mert unatkozik és õ akar fõzni és rendezkedni a konyhában.Persze disznóólat hagyva maga után.
És mit érdemel egy olyan férfi, aki nem tud egyedül megszerelni egy csöpögő csapot?
Na, pont ugyanúgy semmi... Nem ezek adják egy ember értékét.
Türelmet. Nem fakanállal a kezünkbe születünk. Alapvetően tudtam főzni, mikor megismertem a férjemet, amit nem a google a barátunk. 3 éve lakunk együtt, azóta gyerek is van. Folyamatosan fejlődik a főzőtudományom.
A férfiak hajlamosak azt mondani, hogy ez nem olyan, mint az anyáé. Én erre azt mondtam 3 éve, hogy akkor költözz vissza hozzá. Erre mondta, hogy ne értsem félre, csak neki még fura. Most már kialakult egy másik ízlése, szokta is mondani, hogy finom. Hétvégén a levesem kifejezetten ízletesre sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!