Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni akkor, ha a férjem tette nagy csalódást okozott? Vagy én fújom fel?
Egyszer láttam valakit az út mellett feküdni, nem álltam meg mert késésben voltam egy vizsgáról, meg gondoltam, hogy részeg.
2 óra múlva vezettem visszafelé, meg mindig ott volt és akkor elkezdtem gyanakodni. Kiderült, hogy cukorbeteg volt, leesett a vercukorszintje és eszméletét vesztette. Plusz meg ki is rabolták, amig ott feküdt. Senki nem állt meg a 2 óra alatt.
Nem, nem fújod fel. Eleve az, hogy kéred, hogy álljon meg, és ő ezt megtagadja. Legközelebb bezár a házba???
Megbocsáthatod neki persze, tedd is meg, de azért ne felejtsd el, ez is a jelleméhez tartozik. Sőt, a fiaddal is beszélgess el a dologról, vajon mi okozta, hogy az apja így reagált.
Egyébként autóban ülve hogy lehetne a egy földön fekvő emberről megállapítani, hogy részeg vagy nem? Ezer és egy ok miatt bukhatott a biciklivel.
Mellékesen a segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény...
Ha árokba hajtott vagy felborult autót látsz, köteles vagy meggyőződni róla, hogy nincs-e szükség mentőre, elsősegély nyújtására, stb. A kerékpáros pedig pont olyan résztvevője a közlekedésnek, mint a busz vagy a személyautó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!