Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány pasi van itt, aki megbánta hogy megházasodott?
Édesanyád büszke is lehet a kisfiára, ezt a stílust is a putriból hoztad? Tényleg, összesöpörted már a szotyihéjat? Vagy most a buszon köpködted szét? Sajnos ez a stílus nem a kenyerem, te garantáltan jobban fel vagy fegyverkezve ezen a téren, nem is szállnék veled vitába. Addig is gyakorolj lelkesen a családi körödbe, tudod, ahogyan szoktátok. Ha meg túltoljátok a tréninget, akkor meg ott van a 112.
Ja, még egy kérdés: a szinteden a "foscsimbók" most a menő szöveg, vagy ez csak olyan általános megszólítás?
Most rendes leszek veled, és adok egy baráti tanácsot. Ha véletlenül valami civilizált környékre tévednél, akkor légyszi inkább az "Uram/Hölgyem/Barátom" megszólítást használd. Nem, nem a "tesó" sem lesz jó...
Sok szerencsét!
Uram barátom FOSCSIMBÓKOM!
Na kedves tezsvírem, elmondom néked, hogy nem kéne hogy sértegessed a mi cigán kultúránkat! A szotyihéjon kívül mással nem tudnál sértegetni? Mink igenis kultúrált család vagyunk, mindig előre tervezzük a jövőt. Most is 3 hétre elegendő farhát van betankolva a fagyasztóba! Tudom, hogy irigykedsz, de hát aki dolgozik, van is mit rakjon az asztalra a családnak!
Már elnézést hogy beleszólok, de egy trágárkodó hozzászólás mitől van felpontozva? Azt sem értem, hogy ha valakinek van bármilyen véleménye egy témáról, azért miért kell nekiesni és személyeskedni vele?
Biztos jó oka van neki, és szerintem nem dolgozta még fel. Lehet hogy egy szerető környezetben megváltozna a véleménye. Azzal meg hogy szívjátok a vérét, csak a helyzetén rontotok, sőt még ha felbaxátok az agyát, még legépel valakit maga mellett. Nem tudom, remélem ez nem következik be! :D
Kérdező és a másik megsértet válaszoló! Nyugi, az életben vannak csavarok, lehet hogy egy hónap múlva már fülig szerelmesek lesztek! :D Legyen így, legyen szerencsétek! ;)
A 24éves cézár már biztos túl van sok házasságon és gyereken, ő aztán tudja mi a dörgés...
Kb. 20 házaspárból 3-at ismerek aki nagyon boldog a 3-5dik gyerek után is, az egyik lelkész család. Szóval szerintem lehet általánosítani. 42F
Most a miérteket ne hozzuk fel, mindkét nem, meg ez a világ is hibás, hogy ilyen az emberek párkapcsolata...
47-es. A pálya széléről bekiabálók nem sok labdába rúgnak. Nem is értem mi alapon szólna olyan témákhoz hozzá, amiről fogalmuk sincs.
Ennél a témánál a beugró az, hogy HÁZAS aki hozzászól. Ezek után mesélhet a miértekről, vagy adhat tanácsot.
De nem, ide jönnek a tinik, meg olyanok akik kijelentik hogy ők bizony nem mennek férjhez, meg micsoda fizetésük van, meg különben is, ők nem is tisztelnek senkit, meg elkezdenek szájkaratézni, aztán jön egy másik 24 éves tini, aki az egész női nemtől bocsánatot kér a férfiak nevében, majd bekapcsolódik a szotyis haverom, aki egy boldog ember egy putriban. Na még ő valamilyen szinten kompetens lenne, de nem illik azok közé, akikhez a kérdés szólt. Majd kialakul egy kis klikk, és szerintük nagyon polgári módon, nagyon kulturáltan (szerintem meg mint az ovisok, beszólogatva, kiemelve pontokat megy a keménykedés) megy az eszmecsere. Aztán amikor látják hogy nem pont egy átlag telepi trógerbe álltak bele, jönnek a fantasztikus érvek: "nagypapi", "nincs érzelmi intelligenciám", ilyen-meg olyan vagyok, kiröhögi kínjában vagy irigységében az ingatlan portfóliómat, mert hát neki mindenáron győznie kell. Mert hát ő most megmutatja hogy mekkora nő, és nem kispályás. Kár volt erőlködnie, mert egy 25 éves kislány, aki még kb. a 16-évesek szintjén megrekedt, nulla tapasztalattal a házasságról, de még az életről is, nos így a szavai a tökéletes súlytalan mondanivaló a számomra. Kinőttem én már abból a korból, amikor behúzódom egy nyájba, és megyek a kolomp után. Ha van véleményem, az az enyém, és nem mások gondolatait büfögöm fel, hanem a tapasztalataimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!