Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány pasi van itt, aki megbánta hogy megházasodott?
Neked is tönkretette az életed?
Fu banyek, csak egyszer kaparjam össze a pénzt egy jó ügyvédre... 😁
A kulcsszavaknál párat felsoroltam: az állandó, ÁLLANDÓ(!) pofázás, holott mielőtt elvettem volna, azelőtt egy csendes, szubmisszív, gondoskodó nőnek tűnt aki jól főz, csinos, jó a gyerekekkel, és jó feleség-matériának tűnt
Amióta elvettem azóta meghízott olyan szinten, hogy egyáltalán nem tetszik, és mindenbe beleüti az orrát, olyan dolgokba is ami tipikusan az én domain-em: állandóan szórja a pénzt olyan dolgokra aminek nincs értelme, és amikor mondjuk mosógépet kellene venni a régi helyett ami már lyukas meg leégett egyszer a motorja (meg kellett javítanom) akkor beállít egy új cipőben.
Már csináltam egy külön számlát magamnak ahol gyűjtöm a pénzt, és amint lehet ki fogom tenni a szűrét: szerencsére az én lakásom, volt házassági szerződés is, szóval nem fog fájni anyagilag... nagyon. :D)
Így nem tudok koncentrálni a munkámra sem
#9: ,,Consider that a divorce! 😏"
(Arnold Schwarzenegger, Total Recall, 1990)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!