Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeret otthon lenni egy férfi? Miért dolgozik inkább, minthogy a családjával töltse az időt?
Unja
Nem ertettem miert kell minden nap mennünk valahova. Es kedvesen elmondta hogy nem a munka meg otthon lenni az elet.
Szoval a ffiaknak egy együtt fözes, együtt fürdes, együtt filmezes, közös esték amolyan lapos dolgok
Már akinek. Én pont eljárni nem szeretek, itthon jobb lenni, és szerintem még sokan vannak így.
# 2
Ez inkább fordítva van. Abból ítélve, hány nő panaszkodik, a párját kirobbantani nem lehet otthonról.
A munkája érdekesebb, izgalmasabb mint a csakádi élet, kihívásokkal teli, ki tud bontakozni benne.
A felesége házisárkánnyá vált, ezért nem szeret otthon lenni.
Valójában nem dolgozik, hanem csalja a feleségét.
De ha az anyagiakat hajtja, pedig nem kellene és számtalanszor kértem már, hogy változtasson, akkor miért lehet?
Nem akarok féltékenykedni, egyszerűen attól félek, hogy elmegyünk egymás mellett. Ez így nem vezet sehová.
Dehogyis a nö üldözi el.
Szimplan besokallt a csaladi elettel.
3 gyerekes elvalt apa csak röviden annyit mondott, köszöni, neki ennyi böven elég volt, inkabb szingliskedik.es soha többet nem akar gyereket veletlenül sem.inkabb a dupla ovszer
A nehezsegekre nem kivancsiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!