Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Szerintetek miert teszem ezt? Help đ
3 eve vagyunk hazasok a ferjemmel. Minden nagyon szep es jo,van egy 2eves kisfiunk. Szex mindennap van,van,hogy 2x 3x is,es nagyon jo.
Elojott egy regi ferfi ismerosom akivel elkezdtem facen beszelgetni. Nem flört stb, bar en erzem ,hogy neki tetszem,de mindketten tudjuk,hogy nem lehet semmi. Szimplan jo vele beszelgetni nagyon kedves velem,nekem tetszik is egyebkent.. szoktam rola almodozni. ,hogy jo lenne vele ez az..
Nagyon lelkiismeretfurdalasom van.
Tudom,hogy sokan leribiznek most,de ez a valos helyzet . Lehet ,hogy a ferjemtol megsem kapok meg mindent?
Annyira nem kedves velem ,mint ez a ferfi.
Kivancsi lennek a velemenyetekre. đ
Ha tudom, hogy nehezen ĂĄllok ellen a fagyinak Ă©s nem akarok hĂzni, mert EZT VĂLASZTOM, akkor nem megyek be a fagyizĂłba.
Håzas akarsz maradni és egyben tartani a csalådotokat? EgyszerƱ: ne keresd az alkalmat, amikor az egészet kockåra teszed.
A hƱsĂ©g nem szokĂĄs vagy genetika, hanem DĂNTĂS kĂ©rdĂ©se!
Minden csodĂĄs,de fĂ©lrekĂșrĂĄsrĂłl ĂĄbrĂĄndozol. AztĂĄn csodĂĄlkoztok,mikor azt mondjuk,hogy nektek a tökĂ©letes sem elĂ©g. đ
33/f
Milyen vålaszok vannak itt.... könyörgöm, beszélgetnek a neten.
Egy felnĆtt nĆ Ă©s egy felnĆtt fĂ©rfi.
Ărja, tudjak mindketten, soha nem lehet köztĂŒk semmi.
Nos, mi is a probléma?
Nem Ă©rtem :O
Abrandozik errĆl arrol.... ki nem? :DDD
Ne legyen mår majdnem megcsalas, ha az ember egy ellenkezu nemuvel beszél a neten :DDDD
Baxki
"Nos, mi is a probléma?"
A KĂ©rdezĆnek problĂ©ma.
Nem tudom, mit nem lehet ezen megérteni.
Valaki måsként érez egy szituban, mint te. Lelkiismeretfurdalåsa van.
Ha nem lenne, akkor valóban nem lenne a probléma.
Na, pont ezĂ©rt nem kezdek el senkivel sem beszĂ©lgetni, mert jĂł nem sĂŒl ki belĆle. Nem hiszek a nĆi-fĂ©rfi barĂĄtsĂĄgban, ami a semmibĆl köttetik. TalĂĄn, ha gyerekkoruk/tinikoruk Ăłta ismerik egymĂĄst elhiszem, de egy idegen fĂ©rfi nem akar barĂĄtsĂĄgot egy idegen nĆvel.
Az tanĂĄcsolom, hogy gyorsan zĂĄrd le ezt az egĂ©szet, mielĆtt az Ă©rzelmek tĂșlsĂĄgosan elhatalmasodnak rajtad Ă©s a jövĆben is kerĂŒld az ilyen szituĂĄciĂłkat, mert magadnak okozol gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!