Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házas férfiak! Mi a jele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas férfiak! Mi a jele annak ha egy nő jó feleség lenne? Elvált férfiak milyen jelekre kellett volna jobban odafigyelnetek?

Figyelt kérdés
Értem hogy egyeseknek ez magától értetődő (pl. mert jó példát láttak otthon), de nekünk többieknek (ami a mai világban egyre több embert érint, látva a válási statisztikákat) mire kell ügyelnünk mielőtt egyáltalán gondolunk a családalapításra?

2019. júl. 24. 07:58
1 2 3
 21/22 Barnabas333 ***** válasza:
70%
Ahogy a válaszokból olvashattad kérdező mindegy mit csinálsz. Vagy olyat veszel el aki pár év után fapina vagy ha nimfo akkor viszi a pénzt, nem akar gyereket vagy sok pasit tart... Nincs ideális nő... 42f Én elvált vagyok, de most is van egy fapina élettársam de már nem akarok új életet kezdeni...
2019. júl. 28. 21:58
 22/22 anonim ***** válasza:
52%
Csinos lábak, jó mellek, szép arc. Ezek a legbiztosabb jelek.
2019. szept. 3. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!