Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házas férfiak! Mi a jele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas férfiak! Mi a jele annak ha egy nő jó feleség lenne? Elvált férfiak milyen jelekre kellett volna jobban odafigyelnetek?

Figyelt kérdés
Értem hogy egyeseknek ez magától értetődő (pl. mert jó példát láttak otthon), de nekünk többieknek (ami a mai világban egyre több embert érint, látva a válási statisztikákat) mire kell ügyelnünk mielőtt egyáltalán gondolunk a családalapításra?

2019. júl. 24. 07:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

"Elvált férfiak milyen jelekre kellett volna jobban odafigyelnetek?"

Arra hogy egy szép mosoly meg két széttett láb ne vegye el az eszem. Mert hogy ezenkívül semmi nem stimmelt kettőnk között az biztos. De nyilván az én hibám, tanultam belőle. Legközelebb olyan nőt veszek el akivel belsőleg is passzolunk.

2019. júl. 24. 09:45
 12/22 anonim ***** válasza:
24%
Ne hízzon el a nő. De a legtöbbnek ez is túl nagy feladat.
2019. júl. 24. 11:23
 13/22 anonim ***** válasza:
39%
12-es. Igazad van.
2019. júl. 24. 11:42
 14/22 anonim ***** válasza:
70%
Könnyen dumáltok a hízásról. Én jelenleg gyereket várok, a rémálmom, hogy elhízok, de nem tudok ennél többet tenni. Egészségesen eszem, mozgok, de nyilván terhesen nem úgy megy semmi, mint máskor.
2019. júl. 24. 11:59
 15/22 anonim ***** válasza:
82%

A nőknek két elkülöníthető életük van: a gyerek előtti lánykor, és a gyerek utáni nőkor.

A gyerek után már tök mindegy mit csinálsz, nem vagy lány. Még ha jól is nézel ki, már nem úgy fognak rád nézni, egy anya vagy. Lánykorodban ott volt a tömény, gátlások nélküli szex, kapható voltál mindenre. A gyerek után meg anyává váltál, itt már a gondoskodás dominál. Ezen nem változtat semmit az elhízás sem.

2019. júl. 24. 12:03
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenkinek mást jelent a jó feleség, de számomra van egy általános szabály, ami férfiakra is és nőkre is egyaránt igaz: a lényeg az, hogy hogyan viszonyul valaki a problémákhoz, konfliktusokhoz. A másikat hibáztatja? Kifogásokat keres? Elmenekül a problémák elől, tagadja őket? Na ezekből nem lesz jó kapcsolat.

Akkor lesz kapcsolat, ha valaki képes szembenézni a problémával (és legyen az bármi, az, hogy más az igényszintjük bármilyen téren, vagy nem értenek egyet valamiben, bármi!), és képes olyan megoldást keresni a párjával KÖZÖSEN, ami mindkettőjük számára megfelel. Ha ez megvan, akkor SZINTE mindent meg lehet oldani.

Azt is, hogy ne hízzon el, azt is, hogy hogy lehetne háziasabb, azt is, hogy ne csaljon meg, menjen el dolgozni... mindent, amit fentebb felsoroltak.

2019. júl. 24. 14:05
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

5-ös! Miért adsz neki 100 at egy hónapban? Így persze, hogy nem fog elmenni dolgozni.. Minek, ha van egy - már bocsáss meg - balek, aki eltartja...

Amúgy én dolgozom... Nekem is adsz pénzt? 🤔

2019. júl. 24. 17:10
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát én találtam egy igazán csinos, szép és rendes, okos lányt, gondoltam, a sok ribi után ez jó lesz feleségnek, leendő gyermekeim anyjának.

Mindenünk megvan, gyönyörű családi ház, szép autók, nyaralások, én messze átlag felett jól keresek, ő is dolgozik, egyetemen tanít, értelmes, okos. Házias is. Jó anya is. De egy fap...na.

Szóval, ennyit a tudatos választásról.

2019. júl. 24. 18:55
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

18-as!

Hát ez pech.

De vígasztaljon az a tudat, hogy a ribik nem lettek volna jó anyák, háziasak, és nem tanítanának az egyetemen nagy valószínűséggel.

Hogy oldod meg amúgy?

2019. júl. 24. 18:58
 20/22 anonim ***** válasza:
38%

19-nek:

Szeretőzéssel (váláskor túl sokat kellene feladni, két szép és okos gyerek van, túl nagyot kellene robbantani.)

2019. júl. 24. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!