Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvő / házasság tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvő / házasság tényleg rosszat tesz a kapcsolatoknak?

Figyelt kérdés

Mostanában többször is belefutottam abba, hogy sokan evidenciaként kezelik azt, hogy a boldogság és a szerelem csak az esküvőig tart, onnantól pedig "jön a feketeleves".

Az a riasztó, hogy sok házas is ezt mondja.

Szóval a házasság a jó kapcsolatokat is próbára teszi?

2019. júl. 18. 15:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

4-eshez, aki írta, hogy nem érti azokat, akik hosszas együttélés után összeházasodnak, aztán 1-2 év után elválnak: fúh, hát igen, ez tömény hülyeség, és ezt azért mondom, mert én is ezt csináltam :D 35n

Magyarázata talán az, hogy a hosszú együttélős kapcsolat már nem jó, ellaposodott, nem szerettük már egymást igazából, de valahogy összefonódott az életünk, és nem volt "eléggé rossz" a kapcsolat a szakításhoz. Szóval akkor az a fura helyzet állt elő, hogy szakítás helyett összeházasodtunk... ez 1 év izgatott projektmunkát jelentett, mert szerveztünk egy bazi nagy esküvőt, ez nem hagyott unatkozni. Utána meg élveztük a rivaldafényt, fúúú, fiatal házasok, de jópofa, milyen izgi, hogy én is mostmár házas vagyok, mint a nagyok... és akkor, amikor mindez elült, 3 év elteltével belém hasított, hogy de hiszen ez borzalmas. Iszonyúan unom. És akkor most ez lesz egy életre, 80 éves koromig??? De hiszen még csak 28 vagyok! Belehúztam, hogy felturbózzam, de ellenállásba ütköztem, ő csak kanapén puznnyadni akart, meg vásárolgatni. Meg beszólogatni, meg minden, hogy milyen hülye vagyok, miért akarok folyton valamit. Akkor azt mondtam, na jó, én nem hiszek a mennyországban, nekem nincs több életem, csak ez az egy, úgyhogy ebből nekem elég volt. És elváltunk.

Ez csak az én történetem, de az a gyanúm, hogy a többségé valami hasonlóról szól.

2019. júl. 19. 11:04
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A mi kapcsolatunk sokkal szorosabb, amióta szervezzük a nagy napunkat. A vőlegényem is kezdi egyre inkább beleélni magát, pedig nem egy lelkesedő típus.

Alapvetően nem gondolom, hogy hatalmas fordulópont lenne a házasság, hiszen a közös lakásunkban élünk két éve, együtt tengetjük a mindennapjainkat. Így lesz ez ezután is. Annyi pluszt fog adni, hogy a férjemnek nevezhetem, nem csak a páromnak és akárhányszor ránézek a gyűrűmre elmosolyodom, hogy feleséggé tett.

2019. júl. 21. 21:54
 13/13 anonim válasza:
0%
Ne általánosítsunk! Nem minden pár él együtt házasság előtt! Azért nem mindenki ennyire romlott! Bár valóban nagyon sok pár ezt teszi, azért ez nem általános és magától értetődő dolog, nem mindenkinek ilyen alacsony az erkölcsi értékrendje!
2019. júl. 24. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!