Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előbb a polgári, majd 1 év múlva a többi! Kinek mi. Véleménye? Lehet így?
Az esküvő az amikor összeadnak titeket és házastársak lesztek. Szerintem te lagzira gondolsz. Azt megtarthatjátok bármikor amikor úgy érzitek. Ha akartok egyházi esküvőt akkor ott a pap összead titeket, ott meglesz ez a formaság is, ha nem akartok egyházit akkor esetleg megkérhettek egy szertartásvezetőt, hogy tegyen úgy mintha éppen most házasodnátok.
Egyébként persze, hogy lehet. Államilag egyetlen fontos és elfogadott esküvő van, a polgári, elvisztek két tanút és letudjátok, utána már azt csinálhattok ami tetszik. Az anyakönyvvezető is biztos kimegy nektek jó pénzért de felesleges mert újra már nem fog összeadni.
Lehet, de személy szerint nem sok értelmét látom.
Összecsődítesz mindenkit idén, aztán meg majd jövőre is. Jövőre nekem már nem lenne olyan "ez az igazi, az első" érzésem. De ez csak az én véleményem.
A templomin nem kell anyakonyvvezeto, az jogilag semmit nem jelent.
Az igazi esküvő a polgári, mert csak az számít, csak annak van következménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!