Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PaRtY BoY kérdése:
Előbb a polgári, majd 1 év múlva a többi! Kinek mi. Véleménye? Lehet így?
Figyelt kérdés
Párommal még idén össze szeretnénk házasodni, törvény szerint. De! Arra gondoltunk hogy jövő tavasszal lenne az esküvő, de idén már törvényileg, házas társak lennenk, és majd jövőre lenne az igazi esküvő. A kérdés az, lehetne úgy is hogy most pl szeptemberben anyakönyvvezető össze ad minket, jövőre amikor az esküvő és minden más lesz a “nagy “ napon, akkor szinten kell az anyakönyvvezető? Vagy van erre lehetőség!?2019. júl. 7. 04:22
11/13 anonim válasza:
Azért esküdünk templomban, hogy Isten színe előtt örök hűséget fogadjunk egymásnak. Ennél semmivel sem nagyobb dolog a polgári szertartás. Aki pedig csak divatból esküdne templomban de közben úgy gondolja, hogy semmit nem ér, az be se tegye a lábát oda.
12/13 anonim válasza:
Lehet, de szerintem is elég nagy hülyeség. Inkább várjátok ki azt az 1 évet, és legyen rendes esküvő.
13/13 anonim válasza:
Mostanában sokan csinálják így, általában akkor ha pl. most csok és babaváró hitel miatt gyorsan házasodni kell,de azért majd szeretnének egy nagyobb banzajt,ahol nem csak két tanú van,hanem család és barátok is.. nekem fura lenne két külön időpont,de ha nagyon kellene a papír valószínű én is így csinálnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!