Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csináljak ha nem ismerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem ismerek senkit az esküvőn?

Figyelt kérdés
Barátom barátja esküvője lesz, én sosem találkoztam még velük, barátom fotós és fotózni hívták. Ott kell lennünk délutántól másnap reggelig. Mit csináljak addig egyedül ameddig barátom fotóz?

2019. júl. 16. 11:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem atomfizika ez, az ifjú pár a fotóson spórol (mert teljesen hülyék), a kérdező pasija a fiatal pár barátja, egyúttal hobbi fotós is. Ha nem lenne hobbi fotós, nem is lenne kérdés, a kérdező elkísérné.

De ugye mivel az ifjú pár ilyen prosztó, hogy egy vendéget kérnek meg fotózni, így a kérdezőnek nem lesz társasága.

Én még így sem mennék. Nekem nem szórakozás, hogy a pasimat nézzem dolgozni, ő nem kap fizetést érte, de még neked azért illene a borítékba tenni pár Istvánt. Hát a lópikulát, nem vagyok én madár.

2019. júl. 16. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!