Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek hogy nézett ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hogy nézett ki a hajatok az esküvőn? Miért baj az ha én csak simán kiengedve szeretném hogy legyen?

Figyelt kérdés

Azt mondják az úgy nem szép menjek fodrászhoz de én még utalom a csatokat is meg ilyen hulyesegeket a hajamba meg a hajgumit sem bírom.

Volt valakinek csak úgy kiengedve a haja? Hosszú hajam van derekamig ér.

2019. jún. 18. 23:09
1 2
 1/15 érdeklődő63 ***** válasza:
70%
mit jelent az hogy azt mondták? ki mondta? és hol a férjjelölt? nem állította le a megmondókat hogy neked így tetszik és kussoljanak
2019. jún. 18. 23:16
 2/15 A kérdező kommentje:
Barátnőim meg a tesóm is. Anyukám csak annyit mondott úgy szebb lenne de ha nem akarom akkor nem. Páromnak is úgy tetszik a hajam leengedve de neki nem mondtam hogy lesz
2019. jún. 18. 23:23
 3/15 érdeklődő63 ***** válasza:
22%
ja ha a tesódról és anyukádról van szó akkor nem kell azt mondani hogy kussoljanak nyílván azt hittem valami kekeckedő távoli rokon okoskodott. figyelj mindíg az a legszebb hajviselet ami a menyasszonynak a legjobban tetszik. próbáld meggyőzni őket. és ne engedd hogy más legyen mert te vagy a menyasszony. mondjuk én rosszul vagyok az esküvőktöl de ez most nem lényeg
2019. jún. 18. 23:28
 4/15 anonim ***** válasza:
98%
Szintén derékig ért a hajam az esküvőnkön. Előző este befontam, szép hullámos lett, pár fehér virágot beletűztem, tök jól nézett ki. 😊
2019. jún. 19. 00:53
 5/15 anonim ***** válasza:
11%
Ha hippi esküvőd lesz, egyszerű ruhával, akkor nem gond.
2019. jún. 19. 05:23
 6/15 anonim ***** válasza:
96%
Pont a héten láttam egy ismerősöm esküvői fotóit. Neki is ki volt engedve a haja, csak picit hullámos a vége. Nekem nagyon tetszett így, nem hiányoltam a hajkölteményt egy kiló hajiakkal.
2019. jún. 19. 07:11
 7/15 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem az a legjobb. Koszorúval tök szépen néz ki, főleg ha valami természet-témájú esküvő. Különben meg tiarával. Fel sem fog tűnni senkinek, hogy nincs külön megcsinálva a hajad.
2019. jún. 19. 07:38
 8/15 anonim ***** válasza:
26%
Nem kotelezo 1988-ban fodraszhoz menned, amikor a fodrasz 5 liter hajlakktol kemeny csatos konty remekmuvet jelentett (meg sajnos sok fodrasz Magyarorszagon tovabbra is itt tart), hanem a sima leengedett hajadat is be tudjak szaritani, hogy meg fenyesebbnek hasson vagy lagy hullamokat tenni bele, mintha termeszetes lenne. Nekem is csak ennyi lesz. Olyan csatos baromsagokat be kene tiltani, meg azokat a kemeny menyasszonyi hajakat.
2019. jún. 19. 08:58
 9/15 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem egyáltalán nem gáz a kiengedett haj, mostanában még divatos is bizonyos típusú esküvőkön. Szerintem, ha szépen be van sütve, formázva, akkor ugyanolyan elegáns tud lenni egy hosszú haj, ill. ha ilyen hippi esküvő lesz, az sem baj, ha csak úgy "lóg". És amúgy inkább kiengedett, mint a 20 évvel ezelőtti divat: betonkemény kontyok (az összefogott haj / konty nem is mindenki arcához áll jól amúgy) 6 kiló hajlakkal, tiara (mintha vmi kishercegnő lenne), ízléstelen műköves kínais kinézetű hajdíszek), agyonbodorított díszek.
2019. jún. 19. 12:44
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tavaly nyáron volt, kiengedve volt a hajam. Sötétbarna, természetes göndör, hátam közepéig ér. Hajmosás, természetes levetőn szárítás. Utána hátra, fejem "búbjára" feltűztük a fátylat, jól megerősítettük a fátyol saját feltűző fésűjét keresztbe még pár hullámcsattal. Nagyon jó lett, természetes, légies. (Romantikus nyári menyasszonyi ruhám volt, pasztell sminkkel.) Mindenki azt mondta, hogy kár lett volna kontyolni, az nem is én lettem volna.
2019. jún. 19. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!