Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm lenne a tanúm az esküvőn. Probléma van!? Többi lent
Ez nekem is fura, mi nagyjából fél órával a szertartás előtt adtuk meg a tanúk adatait, nem is kérte előbb az anyakönyvvezető. Ebből kiindulva azt mondanám, hogy nagyjából az utolsó pillanatig szabadon változtatható a tanú kiléte, bár ezek alapján már nem vagyok benne olyan biztos.
Egyébként igen, azt mondanám, hogy ne idegeskedj ilyesmin, kérd meg a nővéred, biztos vagyok benne, hogy a barátnőd sem haragudna meg ezért.
Köszönöm a válaszokat!
Párom bátyjának (másik tanú) irataival nem volt gond.
2 héttel esküvő előtt kellene bevinnünk a papírokat, addig csak a tanúk neveit kellett megadni (jegyzőkönyvbe is vették), de mi az ország másik felén lakunk, és nem megyünk sokszor haza, ezért vittük be már.
Igen, én is néztem. De telefonon 3 anyakönyvvi hivatallal (különböző városokban) is beszéltem, és mindegyik ezt mondta.
Várjak, hátha jó lesz az irata, és esetlegesen, ha nem lesz jó, majd utolsó pillanatban nővérem legyen a tanú, és modositsuk?
A rendszer valamiért nem fogadja el (nincs lejarva).
Barátnőm külföldön él (Ausztrália) így az 'összekapcsolásuk' nem opció sajnos
Fura... Én 2 éve voltam tanú a barátnőm esküvőjén. Lehet, hogy ők korábban megadták az egyeztetésnél a nevemet, hogy én leszek a tanú, de az irataimat csak az esküvő előtt kb. 10 perccel nézték meg. Odamentünk együtt, megnézte a személyimet, beírta róla az adatokat és kész.
Egyébként ha nagyon akadékoskodnak, akkor legyen a nővéred a tanú. Én barátnőként nem sértődnék meg ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!