Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehetséges esküvőn a hajam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges esküvőn a hajam kiengedve fátyollal?

Figyelt kérdés
Még sosem láttam úgy, csak konttyal. De én kibontva szeretném, és fátyolt is, mindenképp. Hátközépig érő barna hajam van. Aki tud, vagy találkozott már ilyennel, mutatna képet?
2009. júl. 13. 21:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi akadálya.Láttam már ilyet,több olyan esküvőn is voltam,ahol így volt megoldva.Ha te így szeretnéd nyugodtan csináld ezt.A fodrászod esetleg adhat tippeket,hogy hogy lehet ezt könnyen megoldani.Képet sajnos most nem tudom mutatni,de ha találok a neten,akkor majd belinkelem :)
2009. júl. 13. 21:31
 2/10 anonim válasza:
100%

[link]

Itt van :D És természetesen lehet kiengedve a hajad.

2009. júl. 13. 21:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szemezgess:

[link]

:)

2009. júl. 13. 21:32
 4/10 anonim ***** válasza:

[link]

Találtam én is.Ha alulról kezded el nézni a képeket,az első ifjú párnál a menyasszonynak válligérő hosszú haja van és fátyla.Szerintem szép :)

2009. júl. 13. 21:39
 5/10 anonim ***** válasza:
naná h lehet, nekemis kiengedve lesz majd.
2009. júl. 13. 21:51
 6/10 anonim ***** válasza:
persze hogy lehet! szép is az
2009. júl. 13. 22:04
 7/10 anonim ***** válasza:
A konty csak mostanában divat.Régebben a fodrász késziített a fátyolhoz és fejdíszhez illő frizurát a leengedett hajból.Biztos,most is meglehet vele beszélni a frizurát.
2009. júl. 13. 22:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem olyan volt, hogy a fátyol előtt, a fejtetőn kis tincsenként fel volt csavarva, mintha az ujjad köré csavarnád, vagy mint egy gyűrű. Ezek egymás mellett sorakoztak és takarták is a fátol betűzést. A többi kiengedve, max. egy kis hullám bele (az enyémben van magától). Klassz volt szerintem. Mivel feketére festettem a hajam (amúgy is sötét), olyan Hófehérkés volt :-)
2009. júl. 14. 08:04
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok! :)
2009. júl. 14. 16:34
 10/10 anonim ***** válasza:

[link]

nekem ilyen lesz mint a lenti jobb sarokban levo feher fekete kepen. igaz az en hajam egyenes es feneken alul er, es nem all meg benne a gondorites, max. hullam.

2009. júl. 17. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!