Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogy nézett ki a hajatok az esküvőn? Miért baj az ha én csak simán kiengedve szeretném hogy legyen?
Figyelt kérdés
Azt mondják az úgy nem szép menjek fodrászhoz de én még utalom a csatokat is meg ilyen hulyesegeket a hajamba meg a hajgumit sem bírom.
Volt valakinek csak úgy kiengedve a haja? Hosszú hajam van derekamig ér.
2019. jún. 18. 23:09
12/15 anonim válasza:
A ruha stílusától is függ. Láttam már olyat, hogy az adott ruhához nagyon nem volt elegáns és egy kicsit "lepukkadtnak" tűnt a sehogy sem álló kibontott haj.
13/15 anonim válasza:
Én személy szerint agyrákot kapok a nyolcvanas évek esküvői giccsétől kölcsönzött menyasszonyi kontyoktól, de ha valakinek az tetszik, nyilván viselje azt az esküvőjén. A legfontosabb, hogy azt és úgy viseld, hogy jól érezd magad. Ha fekete ruhát szeretnél legyen fekete a ruhád, ha kiengedett hajat, akkor engedd ki a hajad stb...
14/15 anonim válasza:
Szia! Nekem a polgárin fel volt tűzve, nem kontyba, csak lazán felfogva, pár apró dísz volt benne elszórtan (nem csillogó, a ruha színével megegyező-nem fehér ruhám volt). A templomin (amit később, külön tartottunk) oldalra volt fésülve és egy diszkrét csattal rögzítve. Mindkét típusú hajviseletet gyakran hordom hétköznapokon, sokszor tűzöm fel a hajam, oldalra is fésülöm, így nem ütött el a normál, hétköznapi megjelenésemtől. Maximum kicsit alkalmibb kivitelben készült el ugyanaz a frizura, profi kézzel, amit én is szoktam hordani. Semmi csicsa dísz. Viszont mindkét ruhához passzolt a haj. Fontos az összkép. Ha te leengedve akarod, viseld úgy, az a lényeg, jól érezd magad és neked tetsszen. Gondolom, ha ilyen a stílusod, akkor a ruha is olyan lesz, amihez ez illik, mert nyilván olyan ruhát választottál, ami tetszik, a te ízlésedet tükrözi. Szépen be lehet szárítani a leengedett hajat, hogy természetes, ápolt hatása legyen. A 80-as évekből itt ragadt"kontyot", amit vidéken lehet látni bazári csatokkal, keményre lakkozva, felejtsd el, engedd el a füled mellett a megjegyzéseket. Az alkalmi frizura (és smink) nem egyenlő a természetellenessel. Sok boldogságot!
15/15 anonim válasza:
Nekem ki volt engedve, lágy hullámokat kértem a fodrásztól, hajegyensítővel rakott bele laza hullámokat (nem azt a faforgács jellegű kőkemény loknikat, amit sokaknál látni...), és az egyik oldalt egy kis köves csattal fel lett tűzve.
Nagyon jó lett, pont illett hozzám.
Hosszú hajhoz ez példul szép szerintem : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!