Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan viselkedjek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek egy olyan esküvőn ahol szinte alig ismerek valakit?

Figyelt kérdés
Az unokatestvérem megy férjhez, de vidéken lesz az esküvő Persze ismerem őt, a szüleit, a tesóját + a tesója gyerekeit, de ennyi. Mindenkinek meglesz ott a dolga, senki sem fog pátyolgatni, a szüleim nem jönnek, barátom nincs, egyedül megyek. A testvér gyerekei az én korosztályom (2 és 5 évvel fiatalabbak tőlem) de az egyiknek ott lesz a legjobb barátnője (össze vannak nőve) a másiknak meg pasija. Már kezdek izgulni, hogy mihez kezdek ott magammal...
2011. aug. 1. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Normálisan megszervezett esküvőnél figyelni szoktak az ültetésnél arra, hogy mindenkinek legyen beszélgetőpartnere, társasága. Olyat meg nem szokás egyedül meghívni, akinek gyaníthatóan nem lesz kivel szórakoznia, hanem fel szokták ajánlani, hogy vigyél magaddal barátot/barátnőt. Beszéld meg az unokatesóddal, kérdezd meg, hogy magaddal vihetnéd-e valamelyik barátnődet.
2011. aug. 1. 22:21
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
Ó egy esküvőn nem lehet unatkozni!!! Ne aggódj! Csak ne feszengj, beszélgess azzal aki melletted ül majd, meg akiket ismersz. Egy esküvő nem randi, szóval az a rokonod aki a pasijával megy az se lesz úgymond lekötve.
2011. aug. 1. 22:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát, az ültetésnél valószínűleg az unokahúgaim mellé fogok ülni (mert hát ki másokhoz) mivel csak őket ismerem, meg úgymond hozzájuk tartozom, pl koszorúslány is leszek.
2011. aug. 1. 22:32
 4/8 anonim ***** válasza:
60%

szerintem ne aggódj ezen, majd biztos lesz kivel beszélgetni:)

amúgy szerintem is hívj el magaddal vkit, persze ha lehet vinni magaddal, az uncsid megkérdezése persze nem árt...ez a vki lehet egy nagyon jó bnőd, vagy akire számíthatsz:)

amúgy az esküvő, a kajálás ideje alatt úgyis mindenki egy helyen lesz, ott tuti nem leszel magad, a táncolásnál, beszélgetésnél meg próbálj azzal lenni, aki melletted ül, vagy ha mégsem, akkor ne üldögél magadban, hanem nézelődj v nem tudom...de felesleges most ezen gondolkodnod, majd jó lesz minden:)

remélem segítettem:)

2011. aug. 1. 23:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

* vagy még csinálhatod azt is, ha magad lennél, hogy képeket készítesz, és akkor mindenről, a helyről, az emberekről, és akkor az nem feltűnő...legalábbis szerintem, nem tudom mennyi re jó ötlet, de ezt még azért leírtam:)

fel a fejjel:)

aztán ne idegeskedjél:)

puszi

2011. aug. 1. 23:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Na, meg volt már a nagy nap? :))
2011. aug. 7. 22:28
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, de azért még mindig izgulok kicsit...

Neeem, nem volt még meg. Szeptember elején lesz csak :D De én azért már szeretnék rá lelkileg felkészülni...

2011. aug. 7. 22:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nemrég voltam egy esküvőn, az égvilágon senkit nem ismertem, de mégis tök szuperül elboldogultam: megkértem a vőlegényt - nagybátyámat - hogy mutasson be pár embernek, így volt kivel beszélgetni. Egy helyes srác még el is kérte a mobilszámom, azóta is randizgatunk. :DD :) Hajrá neked!
2011. aug. 8. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!