Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek egy olyan esküvőn ahol szinte alig ismerek valakit?
szerintem ne aggódj ezen, majd biztos lesz kivel beszélgetni:)
amúgy szerintem is hívj el magaddal vkit, persze ha lehet vinni magaddal, az uncsid megkérdezése persze nem árt...ez a vki lehet egy nagyon jó bnőd, vagy akire számíthatsz:)
amúgy az esküvő, a kajálás ideje alatt úgyis mindenki egy helyen lesz, ott tuti nem leszel magad, a táncolásnál, beszélgetésnél meg próbálj azzal lenni, aki melletted ül, vagy ha mégsem, akkor ne üldögél magadban, hanem nézelődj v nem tudom...de felesleges most ezen gondolkodnod, majd jó lesz minden:)
remélem segítettem:)
* vagy még csinálhatod azt is, ha magad lennél, hogy képeket készítesz, és akkor mindenről, a helyről, az emberekről, és akkor az nem feltűnő...legalábbis szerintem, nem tudom mennyi re jó ötlet, de ezt még azért leírtam:)
fel a fejjel:)
aztán ne idegeskedjél:)
puszi
Köszi a válaszokat, de azért még mindig izgulok kicsit...
Neeem, nem volt még meg. Szeptember elején lesz csak :D De én azért már szeretnék rá lelkileg felkészülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!