Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy viselkedjek párom anyával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedjek párom anyával az esküvőn?

Figyelt kérdés

Párommal lassan 3 éve vagyunk együtt, de az anyával nem vagyunk jóba, nem beszélünk egymással, nem találkozunk! Volt néhány konfliktus köztünk, de egyik sem komoly, egyszerűen nem fogad el!

2hónapja ott lakom a páromnál, mert 8 hetes terhes vagyok, s összeköltöztünk. Azóta nem jár oda, mert ott vagyok.

Szeptemberre vagyunk hvatalosak egy esküvőre ahova ő is jön, ráadásul egy asztalnál fogunk ülni, mert ültetési rend lesz!

Kezdeményezzek én vele beszélgetést? Vagy játszam a sértődötett? Én igazából nem haragszoim rá, csak bánt, hogy ilyen!!!!

Ti mit tennétek?

2009. aug. 20. 14:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Én a helyedben megpróbálnék vele kibékülni. Tudom, hogy nehéz az én anyósom és apósom is eléggé szemét, de muszáj valakinek kezdeményeznie. És az aki kezdeményez legyen az okosabb, érted mire gondolok, ugye? Kezdetnek mondjuk mutasd meg majd neki az ultrahangképet, hátha arra lép valami pozitívat.
2009. aug. 20. 14:14
 2/16 anonim ***** válasza:
84%

Osztom az előttem szóló véleményét. Sajnos sokszor hiába érezzük az igazunkat, nekünk muszáj okosabbnak lenni. Hányszor, és hányszor kértem már én bocsánatot a béke kedvéjért, holott nekem volt igazam...

Attól még nem kell szeretned az anyósod, hogy kibékülsz vele. Engem a bátyám fojtogatott, bántott, ahol csak tudott, anyám kidobott, mindennek elhordott... én vagyok az aki kezdeményezte a meghunyászkodást. De megnyugtat a gondolat, hogy ettől még nem kell szeretnem őket, és kész!

Mindenki azt kapja amit ad! Békülj ki vele aztán "mehet a levesbe" (úgy értem nem foglalkozol vele tovább).

2009. aug. 20. 14:18
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nyelek egyet, aztán kezdeményezek én!

Most az esküvőn kezdjek el vele beszélgetni? Miről? Olyan durcás, mogorva, felfújt képet tud vágni, hogy csak na..:)

2009. aug. 20. 14:21
 4/16 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon egyszerű

Ne tegyél semmit.Méghozzá azért ne,mert majd a végén még elbízza magát,hogy még Te nyalizol neki!Viszont nem jó taktika a sértődöttet játszani sem,pláne ha nem is haraxol rá igazándiból...

Egyszerűen csak "viseld el".Ha kérdez válaszolj,röviden tömören,köszönj neki jó hangosan :)

Nézd levegőnek!

Tapasztalatból beszélek,annyival másabb az én helyzetem,hogy mi egy házban élünk mindhárman,és csak alkalmanként jön rá a "kinemállhatomeztaszajhát"-feeling,de a legutóbbi húzásánál nálam betelt a pohár,azóta úgy viselkedek vele,ahogy Neked is tanácsolom,eddig bevált,sőt még ő teper nálam! :)Ja,és én 23 hetes terhes vagyok,és már több mint egy éve összeköltöztünk a Drágámmal...

Kitartás!Lesz ez még rosszabb is :)

(bár ha megszületik a baba,lehet hogy irányodban is enyhül majd,ki tudja....)

2009. aug. 20. 14:26
 5/16 anonim ***** válasza:
86%

Az első vagyok. Hát ez eléggé nehéz. Én tényleg az ultrahang képpel indítanék, és megpróbálnám lenyelni, ha fintorog rá egyet. Aztán elkezdenék kérdezősködni az felől, hogy ismer-e valami jó babaruhaboltot, meg, hogy segít-e kiválasztani a kiságyat, babakocsit...stb. tehát az a lényeg, hogy azt a látszatot keltsd, hogy ő most a babavárás idején nélkülözhetetlen az életedben. Kérdezősködhetnél arról is, hogy ő hogy várta a párodat, milyen kisbaba volt, sokat sírt-e stb. Ez amúgy is ideális beszélgetési téma lenne, így a várandósság alatt.

Ja és gratula a babához!

2009. aug. 20. 14:27
 6/16 anonim ***** válasza:
56%

Javasold neki,hogy szedjen kedély javítót! :D

Mondd neki,hogy ha gondolja,szívesen elkíséred dokihoz,meg a kivizsgálásokra is :D

2009. aug. 20. 14:28
 7/16 A kérdező kommentje:

Ez a babatéma tényleg jó ötlet! Köszi!

Utólsónak: 1 hónapja volt pszichologusnál(ezt komolyan mondom), jól beletaláltál:)

2009. aug. 20. 14:30
 8/16 anonim ***** válasza:
56%

Hogy viselkedj párod anyával???

Mint egy vadidegennel. Nézd levegőnek!

Legyen tartásod:

Eddig leéltél (hogy ne áskáljak az életkorod körül, mondjuk pl.) 23 évet nélküle... - a következő 23-as is le tudod élni nélküle, ez tuti. Utána meg majd meglátjátok, hogyan legyen!

2009. aug. 20. 14:41
 9/16 anonim ***** válasza:
88%

hát, én olyan helyre ültetném, ahol nem látom, mondjuk a vőlegény másik oldalára :)

Váltanék vele 2 szót.

2009. aug. 20. 14:46
 10/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem lehet, úgy leélni egy életet, hogy az ember haragszik. Tényleg próbálj vele kibékülni, légy te az okosabb.
2009. aug. 20. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!