Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta a párom hogy gebe vagyok esküvőnkre hízzak legalább egy kicsit, engem ezzel nagyon megbántott mit tegyek?
Anyukámnal vagyok nem akarok haza menni most nagyon haragszok rá nem tudom miért mondta.
1 hónap múlva lesz az esküvőnk. Szerintetek nagyon megharagszik ha enm megyek haza? Ti mit csinálnátok?
Eddig mindig mondta milyen gyönyörű testem van
Sírtam 2 órát, ő nem tud róla.
igen,ez igy nagyon bunkon hangzik.. de nem szabad ezeket annyira mellre szivni.. nem tudom mennyire vicces tipus,de lehet hogy csak csipkelodesbol mondta..
ez olyan mint amikor en azt mondom a baratomnak viccbol,hogy fogyjon egy kicsit,mert ugy nez ki mint egy foka ..:)) de attol meg imadom,es vonzonak talalom,amiert egy kicsit csesztetem..
ha gyonyorunek talalta ez elott a tested,akkor most en nem hiszem,hogy hirtelen megvaltozott volna a velemenye.. gyonyorunek talal,de szerinte meg jobb lennel ha hiznal 1-2 kgt.
amugy szerintem azert esett ennyire rosszul,mert te nem vagy megelegedve magaddal..
És mindig hazaszaladsz majd anyuhoz, ha mondd valamit, ami nem tetszik?
Gyerek vagy még fejben, a jóban-rosszban együtt még nem neked való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!