Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Meghívjuk barátnőm exét az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghívjuk barátnőm exét az esküvőnkre?

Figyelt kérdés

7 évig voltak együtt, 8-10 hónapja szakítottak(nem harmadik fél miatt lett vége, egyszerűen egy gyerekes dolgot nem tudtak sok ideig megbeszélni), de azóta is jó viszonyt ápolnak.

A kapcsolatuk kezdete óta ismerjük a srácot, sokat is jártunk össze.

Találkozgatnak is (szeretik még egymást), hátha összejönnének megint az esküvőnkön mondjuk 😊 vagy inkább hagyjuk, meg se hívjuk?

2019. jan. 26. 13:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Inkábbne erőltesd, ne legyél kerítő.... Ez szánalmas.

30/N

2019. jan. 26. 13:38
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem tegyél szivességet a csajodnak és küld vissza hozzá, ha még ennyire szeretik egymást....
2019. jan. 26. 13:42
 3/12 A kérdező kommentje:
Második, nem a csajomról van szó, hanem a BARÁTnőmről (nő vagyok én is)..
2019. jan. 26. 14:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne!
2019. jan. 26. 14:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyetek kerítők! Abból csak ti fogtok rosszul kijönni ha balul sül el a dolog... Inkabb mondjátok meg a barátnődnek, hogy hozhat magával párt és majd ő eldönteni, hogy kit visz vagy nem visz magával.
2019. jan. 26. 14:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezzétek meg a barátnődet, hogy Ő mit szól hozzá.
2019. jan. 26. 15:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sem hívnám meg külön, a barátnőd viszont vihet magának párt az esküvőre gondolom, szóval ha úgy adódik, akkor akár az exét is viheti magával, akár addigra találhat magának más pasit is, és mehet azzal (ez utóbbi esetben pl tök ciki lenne, ha az exe is ott lenne). Ezt szerintem bízzátok rá, ne játszatok kerítőt.
2019. jan. 26. 16:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én meghívnám mind a kettőt külön de nem olyan célból hogy össze jöjjenek hanem mert a barátaim.
2019. jan. 26. 17:26
 9/12 anonim ***** válasza:

En is külön hivnam meg öket hiszen mindket fellel jo viszonyt apoltok.

Mondjuk arra figyelnek h lehetöleg ne egymas melle sem egymassal szembe nem ültetnem öket.Ne feszengjenek.

Ha vacsora utan akarnak beszelnek tancolnak es lesz ami lesz.

az mar az ö dolguk😃

Semmikepp sem ajanlanam fel h vihet magaval egy part

Nem hiszem h lenne kedvetek 5-10 ev mulva egy vadidegen embert nezegetni.

Ha 1-2 eve lenne parja termeszetesen ugy rendben van.

De ha nincs senkije vagy csak par hete honapja lennenek együtt nem hivnam a parjat.

Lehet szemet dolog,de sokan megbanjak mert örök emlek.

Semmi garancia h esküvö utan 2 nappal meg együtt lesznek.

Nektek is kellemetlen lenne es az illetönek is mikor visszanezi az esküvötöket es fogja a fejet h az ex is rajta van akit alig ismert.

2019. jan. 26. 21:25
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha mindkettőjükkel baráti a kapcsolat és attól függetlenül a sráccal is megvan a baráti viszony, hogy ők szakítottak, akkor lehet, hogy meghívnám a srácot is, de másik asztalhoz ültetném, vagy legalább is egymástól kicsit távolabb, semmiképp egymás mellé.

És mindenképp megkérdezném a barátnőmet, hogy mondja meg őszintén, hogy zavarja-e. Ha én lennék túl egy szakításon, még akkor is, ha már 8-10 hónapja, de nem biztos szívesen viszontlátnám az exem, pláne nem egy esküvőn. Hiába nem volt csúnya szakítás, azért felkavaró tud lenni, főleg egy esküvőn...

2019. jan. 27. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!