Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gyereketek és párja esküvőjükre olyan helyszínt választott a vacsorához, ahonnan kizárt titeket, elmennétek a házasságkötésre?
Nejemmel próbáltunk tanácsokat adni, belefolyni a szervezésbe, de a fiatalok mentek a saját fejük után.
Mi diétázunk, ők olyan vendéglőt választottak, ahol nem tudnak diétás ételeket biztosítani. Jeleztük az ifjú párnak, hogy ez sértő számunkra. Ha ez így marad, nem megyünk el a vendéglőbe, a lagzira. Azóta nem beszéltek velünk, nem szervezték át, még elnézést sem kértek.
Ti a helyünkbe, elmennétek a házasságkötő terembe?
A 3-as kommentben írta, hogy ők oldották meg a lakhatásukat. Azt is hogy megbeszélték hogy összedobják az esküvőt a másik szülőpárral, de eddig még nem szólt az ifjú pár hogy mennyi is lesz. Feltételezem a végén nyújtják majd be a számlát.
De ha az esküvőt nem is állják a kérdezőék, már a lakhatás miatt legalább ennyire igenis lehettek volna tekintettel rájuk, hogy tudjanak enni.. minimális hála, még ha nem is jó a viszony.
Kérjetek feltétet pizzatészta nélkül:
paradicsomkarikák, sajt, szalonna, paprika, kukorica, tükörtojás, olivabogyó
Vigyetek hozzá egy szelet gluténmetes pékárut, problem solved.
Milyen dieta?
Legrosszabb esetben rendeltek hazhoz (pizzeriahoz) a szamotokra megfelelo etterembol 2 adag kajat.
Problem solved.
Ne tartsatok haragot, ha szeretitek őket, hülyeség lenne ezért elveszíteni a családotokat. Vigyetek kis uzsidobozban kaját. Én is allergiás vagyok (tejfehérje, tojás, glutén), sosem akarom elrontani mások örömét azzal, hogy bezzeg én mit nem ehetek, egy esküvőn ez meg halmozottan igaz (és izgulni sem akarnék egy étteremben, hogy tényleg mentes-e vagy csak ráfogták).
Szerintem gáz családon belül lekötelezettséget várni bármiért. Ha adtok valamit, jó szívvel és ajándékba adjátok. Jószándékú tanácsot is adhattok, de ismerjétek el, hogy felnőttek, akik esetleg a saját hibáikból fognak tanulni. "A férfi elhagyja apját és anyját, ragaszkodik feleségéhez és lesznek egy testté." Nem kell vallásosnak lenni, de párezer éves igazság, hogy most ők egy csapat és mindig csak széthúzáshoz vezet, amikor anyós-após beleszól. Nem volt szép tőlük, hogy nem vették figyelembe, amit kértetek (ha tényleg kérés és nem zsarolás volt), de okosabb enged, ne csináljatok belőle hatalmi harcot, mert tovább húzva csak veszíthettek, míg engedve még megmarad a méltóság és a szeretet is.
"Az senkinek sem tűnik fel, hogy a szülők állják az esküvőt és a szülők intézték a lakhatást is? "
EZT HOL OLVASTAD????
Ez részükröl egy hatalmi harc.
Igen valóban ki akarnak zárni, nekem is úgy tűnik.
Legyetek jó fejek, menjetek el, és lássák rajtatok, hogy jól érzitek magatokat.
Egyetek.
Ne kérdezősködjetek, ha akarnak valamit majd elmondják.
Ha pénz kell, majd szólnak.
Már ők is felnőttek, és ami régen elromlott azt így helyre tudjátok hozni.
Mert itt valami probléma van a múltból
Legfeljebb ha nem kérnek adjatok az esküvőn egy nagyobb összeget.
És a másik, hogy próbáljátok meg jó kapcsolatot kialakítani a másik szülőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!