Má szóval,5 honapja számítottunk a vőlegényemmel és most a húgom meghívott a közös esküvöjükre. Elmenjek? 😕
Figyelt kérdés
2016. szept. 25. 18:56
1/9 A kérdező kommentje:
Szakítottunk
2016. szept. 25. 18:57
3/9 anonim válasza:
Na várj. A volt csávód összejött a húgoddal? A húgod összejött a volt csávóddal?
És még van arcuk meghívni az esküvőre?
Hát nem tudom. A csávóért tuti nem mennék el. A család az család, de egy ilyen után lehet már vele se beszélnék többet.
4/9 anonim válasza:
Kamu kerdes de ha megse akkor semmmikepp se mennek el, es a hugommal se tartanam a kapcsolatot.
5/9 anonim válasza:
szerintem is kamu kérdés... de nyilván nem tartanám a húgommal ezek után a kapcsolatot... nyilván a volt vőlegénnyel sem...nem érdekelne mit csinálnak együtt... kb begyújtanék a meghívóval...
6/9 anonim válasza:
:DDDDD
vagy komoly gondok vannak a fogalmazásoddal, vagy te trollkodsz, esetleg a hugodék trollkodnak veled. Nem tudok dönteni.
7/9 A kérdező kommentje:
Szeretem a húgom és őszintén megvallva a volt vőlegényem képét a falamon hagytam még.
2016. szept. 26. 17:39
8/9 sztrecskó válasza:
menj, ha ennyire nem bánod ami történt.
9/9 anonim válasza:
mindenképp elmennék a helyedbe és hangosan bömbölnék a szertartás alatt egy "kamu" feliratú táblával a fejemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!