Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ezt illik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt illik a hivatalban és a templomban?

Figyelt kérdés

[link]

Szeretnénk egy kis humort csempészni az esküvőnkbe, mi ilyen mindig bohókás, dilinyós emberek vagyunk, a társaság is érti a humort. Ezeket illene a koszorúslányok kezébe adni? A hivatalt még meg merem kockáztatni, de a templomban ugye nem illik? Ha ez durva, akkor sem sértődök meg, azért kérdezlek titeket, bár nekünk tetszik az ötlet.

2019. júl. 7. 14:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

A templomira sok lenne szerintem, polgárin akkor néz ki jól, ha hosszan vonultok (én eddig ahány helyen voltam, akár koszorúslányként, olyan volt, hogy nem volt nagy hely a vonulásra).

Ha a polgarival kezdtek, sima ügy, másodjára úgysem lenne vicces. Fordított sorrendnél úgy tudnám elképzelni, hogy kèt táblakészlet, elsőre a templomin a cuki idézetek meg sok boldogságot feliratok, és akkor a polgárira "észrevétlenül" lecserélődnek a feliratok az üzenetekre.

Ha nektek passzol a személyiségetekhez, akkor simán belefér, nyilván ismernek a rokonok is, hogy ilyenek vagytok.

2019. júl. 8. 10:52
 22/22 A kérdező kommentje:
Azért a 20 kommentrr reagálnék: nem kell valakit lenézni, mert szerinte ez vicces és aranyos, érzek némi (...) undort a soraidban, de engedd el.
2019. júl. 8. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!