Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvői tortából kinek és mennyit illik adni?
Figyelt kérdés
Nem lagzi lesz, csak ünnepi vacsora, kb. este 10-ig. Nem szeretnénk senkinek csomagolni és nem is lesz rá lehetőség, szóval minden vendégnek 1 szeletet szánunk. Amúgy kb 39 fő lesz. 2 felszolgálónk lesz, nekik illik adni 1-1 szeletet?2019. ápr. 21. 15:09
1/8 A kérdező kommentje:
Illetve, a menüből is illik őket megkínálni? Egyéb szolgáltató nem lesz, csak ők.
2019. ápr. 21. 15:11
2/8 anonim válasza:
Szerintem illik. Meg azert ne poccre szamoljatok ki a kajat, mondjuk 50 fore inkabb, mert lehet lesz aki tobbet eszik, repetazik stb
3/8 A kérdező kommentje:
Nem lesz kiszámolva, nyilván 39 főre nem 39 szeletes lesz a torta, de ez nem lagzi lesz, szóval nem lesz 4 féle torta, csak egy és nem lesz lehetőség egyenként mindenkinek ott csomagolgatni a tortát és nem is akarjuk. 2 felszolgálóra vonatkozott inkább a kérdésem, köszönöm a választ. :)
2019. ápr. 21. 15:15
4/8 anonim válasza:
Nálunk is hasonló volt. Mi nem csomagoltunk direkt előre plusz szeleteket, hogy majd odaadhassuk (de valami apró köszönőajándék volt az ültetőkártya mellett) és bevallom, eszünkbe sem jutott a pincéreknek is adni (bár az egy vendéglátóhely volt, gondolom, amit nem vittünk el, azon biztos osztoztak a konyhán, ha akartak). Dobozt vittünk sokat a mindenféle maradékoknak és jellemzően az örömanyák lelkesen szétosztották ide-oda, de ezt akkor nem követtük figyelemmel :)
5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem olyan visszás hatást kelt, hogy oda megyünk dobozokkal és pakoljuk a maradék kaját. Nem tudom, végülis lehet nem hülyeség, ha az örömanyára bízzuk például. De ott fognak forgolódni a pincérek körülöttünk, amúgy is a pia külön egyéni rendeléses lesz, hogy néz már ki, ha csorgatják a nyálukat? :D
2019. ápr. 21. 15:22
6/8 anonim válasza:
Hát én akkor bunkó vagyok, de az én esküvőmön mindenki annyit evett, és ivott, amennyit csak akart, de senkinek nem csomagoltunk semmit. A helyszínen intézték az ételt-italt is, mi csak a vendégek számát mondtuk meg, és a menüt választottuk ki, minden mást ők kalkuláltak ki, előre lefixált árért. Pincérek szolgáltak fel, akik pénzt kaptak ezért, és a maradék étel is az ő gondjuk volt, nem a miénk. Mindenből volt elég, de senki se távozott éthordókkal, dobozokkal a helyszínről, mivel inkább elegáns esemény volt, nem vidéki lagzi jellegű.
7/8 anonim válasza:
Bazz, az a munkájuk hogy kiszolgálják a vendégeket. Fizetést kapnak érte. Bennem soha fel se merült volna, hogy a pincéreknek csomagoljak kaját. A boltba is adsz a pénztárosnak egy doboz tejet, vagy egy tábla csokit? Ők is egész nap a kaját nézik. Ugye hogy nem.
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem kell a pincéreknek semmilyen étellel készülni, mivel úgysem ülhetnek le munka közben enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!