Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt illik a hivatalban és a templomban?
Szeretnénk egy kis humort csempészni az esküvőnkbe, mi ilyen mindig bohókás, dilinyós emberek vagyunk, a társaság is érti a humort. Ezeket illene a koszorúslányok kezébe adni? A hivatalt még meg merem kockáztatni, de a templomban ugye nem illik? Ha ez durva, akkor sem sértődök meg, azért kérdezlek titeket, bár nekünk tetszik az ötlet.
3-as. Elég degenerált önimádó konzumidióta már így is a világ. Nekem is van autóm, mégse megyek úgy vele, ahogy sokszor jól esne. Ha én megyek egy templomba, akkor nekem kell betartani az ottani írott vagy íratlan szabályokat.
A kérdező meg helyesen gondolkozik, hogy előtte felméri a lehetőségeit ebben az ügyben.
Köszönöm utolsó, nem lesz ilyen tábla az esküvőn.
Nyilván nem kell nekem esni, bár tudom, ez az oldal rejt ilyen buktatókat. A templomban én is soknak gondolom, nem vagyok idióta, tudom, hogy kell viselkedni. A kérdés inkább a hivatalra vonatkozott, de ott sem lesz. Mondjuk azt elismerem, hogy ami másnak sok, az a való életben nekünk általában nem az.
Személy szerint én viccesnek tartom a táblákat, de sokan nem tartanák annak, főleg idősebb rokonok. Tényleg jobb, ha a békesség miatt inkább lemondasz róla.
A templomban pedig mondanom se kell, borzalmas ötlet lenne ilyeneket bevinni. Nem ott van a helye.
Azért templomban elég kötött szabálya van, hogy mi lehet a liturgiában és mi nem... Ez nem a pap jófejségén múlik.
Egyébként szerintem semmi humoros nincs ezekben a táblákban, de a ti esküvőtök. Meg egymás után van a kettő: minek kétszer egymás után ugyanazt a poént eljátszani?
Szerintem gagyi és véletlen se vicces.
Ha nektek tetszik, akkor a hivatalin és a templomin is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!