Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ezt illik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt illik a hivatalban és a templomban?

Figyelt kérdés

[link]

Szeretnénk egy kis humort csempészni az esküvőnkbe, mi ilyen mindig bohókás, dilinyós emberek vagyunk, a társaság is érti a humort. Ezeket illene a koszorúslányok kezébe adni? A hivatalt még meg merem kockáztatni, de a templomban ugye nem illik? Ha ez durva, akkor sem sértődök meg, azért kérdezlek titeket, bár nekünk tetszik az ötlet.

2019. júl. 7. 14:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%

3-as. Elég degenerált önimádó konzumidióta már így is a világ. Nekem is van autóm, mégse megyek úgy vele, ahogy sokszor jól esne. Ha én megyek egy templomba, akkor nekem kell betartani az ottani írott vagy íratlan szabályokat.

A kérdező meg helyesen gondolkozik, hogy előtte felméri a lehetőségeit ebben az ügyben.

2019. júl. 7. 15:08
 12/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó, nem lesz ilyen tábla az esküvőn.

Nyilván nem kell nekem esni, bár tudom, ez az oldal rejt ilyen buktatókat. A templomban én is soknak gondolom, nem vagyok idióta, tudom, hogy kell viselkedni. A kérdés inkább a hivatalra vonatkozott, de ott sem lesz. Mondjuk azt elismerem, hogy ami másnak sok, az a való életben nekünk általában nem az.

2019. júl. 7. 15:24
 13/22 anonim ***** válasza:
13%
A kérdést olvasva azt hittem, valami pajzán dologról lesz szó. Ezzel szerintem semmi baj nincs még templomban sem, kivéve ha a papnak egyáltalán nincs humorérzéke.
2019. júl. 7. 15:30
 14/22 anonim ***** válasza:
49%

Személy szerint én viccesnek tartom a táblákat, de sokan nem tartanák annak, főleg idősebb rokonok. Tényleg jobb, ha a békesség miatt inkább lemondasz róla.

A templomban pedig mondanom se kell, borzalmas ötlet lenne ilyeneket bevinni. Nem ott van a helye.

2019. júl. 7. 15:32
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért templomban elég kötött szabálya van, hogy mi lehet a liturgiában és mi nem... Ez nem a pap jófejségén múlik.

Egyébként szerintem semmi humoros nincs ezekben a táblákban, de a ti esküvőtök. Meg egymás után van a kettő: minek kétszer egymás után ugyanazt a poént eljátszani?

2019. júl. 7. 16:03
 16/22 anonim ***** válasza:
60%
Templomba legfeljebb azt, ami visszafogott. Esetleg egy tábla a dátummal, vagy egy kedves (Sok boldogságot! Osztozzatok az örömünkben! Stb.) üzenet tarthatnak a koszorús lányok.
2019. júl. 7. 16:07
 17/22 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem gagyi és véletlen se vicces.

Ha nektek tetszik, akkor a hivatalin és a templomin is lehet.

2019. júl. 7. 17:08
 18/22 anonim ***** válasza:
74%
Templomba én eleve nem mennék a saját nézeteim miatt, de jópofák a táblák. :D
2019. júl. 7. 17:44
 19/22 anonim ***** válasza:
90%
En csak a kreativ fotokhoz hasznalnam ezeket. Templmban nem illik, es a hivatalban is necces.
2019. júl. 7. 18:06
 20/22 anonim ***** válasza:
87%
Egyrészt nem gondolom, hogy a fotózáson kívül lenne értelme ezt cipelni a koszorúslányoknak, másrészt ez az utolsó lehetőség, hogy elfuss meg minden hasonló “poén” elcsépelt és picit sem vicces. Persze, ha nektek ilyen a humorotok vagy szerintetek ez aztán annyira őrült nagy poén, mint amennyire viccesek vagytok Ti is, oké de a tábla cipelést akkor sem értem. 🤷🏼‍♀️
2019. júl. 8. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!